ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλά με dnb σε Αλιάντς Ριβιέρα και Θεράμικα

Celta players celebrate after Jorgen Strand Larsen scored the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Celta players celebrate after Jorgen Strand Larsen scored the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η εμβόλιμη αγωνιστική σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία κυριαρχεί (και) στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Παιχνίδι με δύο δυνατά bets.

Νις – Λανς. Η Νις ήταν εντυπωσιακή στους πρώτους μήνες της σεζόν και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα έως και πριν από είκοσι μέρες, τρέχοντας από το ξεκίνημα ρεκόρ 8-5-0. Φαινόταν πάντως ότι κάποια στιγμή θα έρθει μια μικρή διόρθωση, καθώς η Νις, οργανωμένη και σοβαρή μεν, αλλά οι περισσότερες νίκες της ήταν στο όριο. Και οι οριακές νίκες, όπως και οι πολλές ισοπαλίες, συνήθως δεν είναι καλή ένδειξη.

Η πρώτη ήττα για τη Νις ήρθε στις αρχές Δεκεμβρίου, με το 1-0 στη Ναντ, στη συνέχεια υπήρξε μία ακόμη οριακή νίκη, το 2-1 επί της Ρεμς, για να έρθει το Σάββατο, στην τελευταία αγωνιστική, η επιβεβαίωση ότι κάτι δεν είναι το ίδιο με το καθαρό 3-1 από τη Χάβρη.

Η Λανς, από την άλλη, μπερδεύτηκε λίγο στο ξεκίνημα και με το Champions League στην καθημερινότητά της, όμως βρήκε πατήματα, έβγαλε εξαιρετικές αντοχές και πλέον στο πρωτάθλημα είναι αήττητη από τα μέσα Σεπτεμβρίου (7-4-0), ενώ βέβαια και στους ομίλους νίκησε στον “τελικό” τη Σεβίλλη και πήρε την τρίτη θέση του Europa League. Στο 3,20-3,25 φτάνει το διπλό, πιο συνετό λόγω… Γαλλίας να μπει και το DNB από δίπλα.

Βιγιαρεάλ – Θέλτα. Η Βιγιαρεάλ, με τον Μαρθελίνο πλέον στον πάγκο, κατάφερε την περασμένη Πέμπτη να βγάλει το διπλό στη Γαλλία επί της Ρεν και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa. Τα πολλά ματς όμως είναι εμφανές ότι την έχουν καταπονήσει και την έχουν γεμίσει με πολλούς τραυματισμούς, με το νούμερο των απόντων να αγγίζει διψήφιο. Κάτι βέβαια που φάνηκε την Κυριακή, στο άνευ όρων 4-1 από τη Ρεάλ.

Η Θέλτα, από την άλλη, κάνει συνολικά κακή σεζόν και βρίσκεται, στη διαφορά τερμάτων, εντός ζώνης υποβιβασμού. Παρά όμως τα αρνητικά αποτελέσματα η διοίκηση έχει στηρίξει τον Ράφα Μπενίτεθ και φαίνεται ότι μάλλον σιγά σιγά θα αρχίσει να δικαιώνεται. Η Θέλτα το Σάββατο έκανε την πολυπόθητη πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν (1-0 τη Γρανάδα) και διέκοψε ένα σερί 12 αγώνων χωρίς τρίποντο (0-6-6).

Προγνωστικά στοιχήματος

Και πλέον, από μια διαφορετική ανάγνωση, η Θέλτα τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, στους οποίους έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Γύρω στο 2,80-2,90 είναι η τιμή του διπλού (2,10 το DNB, που μάλλον είναι απαραίτητο) και παρότι δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις λάθος, στη λογική της καταπόνησης και των απουσιών της Βιγιαρεάλ, όπως και των θετικών ενδείξεων της Θέλτα του Μπενίτεθ, παίζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις – Λανς: 2 DNB (απόδοση 2,20) 22:00
  • Βιγιαρεάλ – Θέλτα: 2 DNB (απόδοση 2,10) 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ