ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δίνει δικαιώματα η Λανούς, ποντάρισμα στο 1.92

Οι παίκτες της Λανούς πανηγυρίζουν γκολ στο Copa Sudamericana κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) στην Αργεντινή
Οι παίκτες της Λανούς πανηγυρίζουν γκολ στο Copa Sudamericana © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Μεσοβδόμαδη δράση στη Liga Profesional στην Αργεντινή, καθώς διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική. Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στο Ατλέτικο Τουκουμάν - Λανούς, έχει λογική το ποντάρισμα στο 1.92.

Συνεχίζεται η τρίτη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή. Μπερδεμένο ματς το Ατλέτικο Τουκουμάν - Λανούς (22:30 LIVE από το SPORT24), λογικά ισορροπημένο το σετ τιμών, μπορεί να κάτσει οπουδήποτε η μπίλια.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε με δύο ύπουλα παιχνίδια και στα δύο πήρε την ισοπαλία. Στην πρεμιέρα 1-1 με την Κολόν εντός έδρας και πριν τρεις μέρες αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Ρίβερ Πλέιτ στο Μονουμεντάλ. Αξιοπρεπής παρουσία, είχε τις στιγμές της για να σκοράρει, αρκετές και δεν έπαιξε φουλ άμυνα, δεν είχε απαραίτητα παθητική στάση. Δεν λέει όλη την αλήθεια το τελικό 0-0 κατά συνέπεια. Θα μπορούσε πάντως και να δεχτεί γκολ. Είναι ολοφάνερα στα πάνω της η Ατλέτικο Τουκουμάν, το ξεκίνημα είναι ενθαρρυντικό, επικρατεί αισιοδοξία και το Χ αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση σ’ όλους.

Η Λανούς κάπου τα χαλάει, ήταν κυριαρχική κόντρα στη Ντιφένσα, αλλά αμυντικά έδωσε δικαιώματα. Δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι, παρότι προηγήθηκε με Olympic Goal του Μαλκόρα στο 39’ και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 18’. Ένα λάθος του γκολκίπερ της όμως στο 68’ έφερε την ισορροπία στο σκορ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η μπίλια μπορεί να σταματήσει οπουδήποτε, μπορεί αμφότερες να ξεκίνησαν με ισοπαλίες, ωστόσο έχουν κάνει θετικές εμφανίσεις. Η Λανούς είναι αξιόλογη από τη μέση και μπροστά, ωστόσο αμυντικά δεν αποπνέει σιγουριά. Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι στα πάνω της εδώ και καιρό, από τα τελειώματα του Copa de la Liga, αλλά παραδοσιακά κόντρα στη Λανούς ζορίζεται και δεν παίρνει εύκολα αποτέλεσμα. Από ένα γκολ μπορεί η καθεμία. 4/6 Goal/Goal μετράει στον δρόμο η φιλοξενούμενη στα τελευταία ματς, επτά η Ατλέτικο στην τελευταία δεκάδα αγώνων. Στο 1.92 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Τουκουμάν - Λανούς: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ