TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: "Δήλωση" υποταγής στον ανώτερο Παναθηναϊκό

Προγνωστικά Στοιχήματος: "Δήλωση" υποταγής στον ανώτερο Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας (01/08) και επιλέγει δύο σημεία από τα προκριματικά του Champions League.

Χωρίζουν αρκετά πράγματα Παναθηναϊκό και Ντνίπρο-1, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το ματς στο Κόζιτσε (20:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Οι πράσινοι έθεσαν από νωρίς τους δικούς τους όρους, είχαν πλάνο, αποτελεσματικότητα, όλα όσα χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή για να κλείσουν θέση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλά το υλικό που έχει στα χέρια του, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τις απαιτήσεις του προπονητή, η χημεία ευδιάκριτη. Τα νέα αποκτήματα δείχνουν γρήγορη προσαρμογή, Τζούριτσιτς και Βιλένα δίνουν την αίσθηση ότι φοράνε καιρό την πράσινη φανέλα.

Οι Ουκρανοί είναι μια σκάλα κάτω σαν ομάδα, δεν μπορούν να έχουν θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ούτε καν στο Europa League, το… ταβάνι τους είναι το Conference και εκεί θα πρέπει να εστιάσουν. Σαφώς και είναι μεγάλο πρόβλημα το να μην μπορείς να παίξεις στην έδρα σου, αλλά ούτε το σύνολο, ούτε οι μονάδες της Ντνίπρο αφήνουν ελπίδα για κάτι μεγάλο. Τώρα θα παίξει χωρίς κανένα άγχος, η πρόκριση "πέταξε", κάτι χειρότερο δεν μπορεί να συμβεί. Αυτή η έλλειψη πίεσης ίσως βοηθήσει στο να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα, αλλά σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη του ματς εξαρτάται από τα κέφια των γηπεδούχων. Και το δόγμα Γιοβάνοβιτς δεν αφήνει περιθώρια για κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα είδαμε στο πρώτο ματς…

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα υποδεχθεί τη Ζρίνσκι έχοντας να υπερασπιστεί την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς (21:30 Live από το SPORT24). Της ταιριάζει να παίζει κλειστά και να χτυπάει στην κόντρα, αυτό έκανε στη Βοσνία και αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Ούτε τώρα έχει λόγους να ρισκάρει, ο Βάις είναι έμπειρος προπονητής, δεν παρασύρεται, πόσο μάλλον απόψε που το διακύβευμα είναι μεγάλο. Επιστρέφει από την τιμωρία και ο πολύπειρος Κούτσκα, προβλήματα δεν υπάρχουν.

Η Ζρίνσκι αναγκαστικά θα ρισκάρει περισσότερο, θα ψάξει το γκολ που θα φέρει στο ζευγάρι ισορροπία. Δεν είναι κακή ομάδα, δεν έπαιξε άσχημα στο πρώτο ματς, ένα λάθος την έφερε σε δεύτερο ρόλο. Αν καταφέρει και προηγηθεί, όλα μπορούν να αλλάξουν υπέρ της, θα ρίξει τη… ζαριά της και όπου βγει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τη Ντνίπρο, μπροστά στο κοινό του θα καταφέρει να κλειδώσει την πρόκριση και μάλιστα με νίκη. Οι Ουκρανοί απελευθερωμένοι θα επιτεθούν, πίσω θα δεχθούν φάσεις, το καλύτερο σενάριο γι’ αυτούς είναι να σκοράρουν.

Σλόβαν και Ζρίνσκι συνθέτουν ένα ζευγάρι με συγκεκριμένα στοιχεία, η μεγαλύτερη ανάγκη των Βόσνιων θα δώσει ένταση, αλλά το ματς δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ, με 2-3 γκολ το καλύπτουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Ντνίπρο 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 20:30
  • Σλόβαν Μπρατισλάβα - Ζρίνσκι: 2-3 γκολ ( απόδοση 1.91), 21:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ