BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διαιτητής για ποντάρισμα στις κάρτες

Ο Εσθονός διαιτητής Τόχβερ
Ο Εσθονός διαιτητής Τόχβερ © 2023 PAVEL GOLOVKIN, POOL/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr… σκαλίζει τα προκριματικά του EURO 2024 και βρίσκει ποντάρισμα στο 2.15.

Ένα νέο πρωτάθλημα μπαίνει στη ζωή μας από σήμερα, με την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης για το ερχόμενο Euro 2024. Η UEFA έχει προβεί σε μια σειρά από αλλαγές τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Εθνικών ομάδων που επηρεάζει τη διαδικασία αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά.

Αγωνιστικά γιατί όλα θα συμβούν σε χρόνο ρεκόρ. Για πρώτη φορά στην ιστορία η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις οκτώ μήνες. Όταν παλαιότερα έφτανε μέχρι και τον 1,5 χρόνο αντιλαμβάνεστε τη διαφορά.

Στοιχηματικά γιατί με τον ερχομό του Nations League, αλλά και το Μουντιάλ είχαμε τους τελευταίους 18 μήνες αναμετρήσεις μεταξύ ισάξιων ομάδων. Οι μεγάλοι με τους μεγάλους και οι μικροί με τους μικρούς.

Για να βρούμε αγωνιστικό δείγμα συμπεριφοράς για το τι κάνει η κάθε Πορτογαλία κόντρα στο κάθε Λιχτενστάιν αυτού του ποδοσφαιρικού πλανήτη πρέπει να επιστρέψουμε στον Οκτώβριο του 2021! Όταν τότε οδεύαμε στο φινάλε της προηγούμενης προκριματικής διαδικασίας, που οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Βάλτε στο ζύγι και το γεγονός πως κάθε νέα αρχή συνδιάζεται με μπόλικες ανακατατάξεις στα ρόστερ και τους πάγκους για να γίνει ακόμη πιο μπέρδεμα η ιστορία. Στο παράδειγμα της Πορτογαλίας, φεύγουμε από την (επιτυχημένη) εποχή Σάντος και μπαίνουμε σε εκείνη του Μαρτίνεθ (πρώην Βέλγιο).

Αλλαγές δεν έχουμε μόνο στο πάνω ράφι αλλά και στα χαμηλά. Για παράδειγμα στη Μάλτα, που Ιταλός έφυγε, Ιταλός ήρθε στην τεχνική ηγεσία. Μικέλε Μαρκολίνι αντί Ντέβις Μάντζα, με τον δεύτερο να έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση των παικτών του!

Ο Μαρκολίνι είναι ένας προπονητής με θητεία και εμπειρίες από τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας. Περιμένω να φτιάξει ένα σφικτό, ανταγωνιστικό ίσως και σκληρό σύνολο. Η Βόρεια Μακεδονία (21:45 NOVASPORTS NEWS, LIVE από το SPORT24 ) έκανε το μπαμ λίγα χρόνια πριν, αλλά το επίπεδο έχει πέσει πλέον. Δεν αποκλείεται και αυτή να εμφανιστεί λιγότερο εντυπωσιακή.

Βάζω στην κουβέντα και τον Εσθονό Τόχβερ που είναι διαιτητής του αγώνα. Φέτος έχει παίξει ένα ματς προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έβγαλε 10 κίτρινες και μια κόκκινη. Σε τρία ματς ομίλων Γιουρόπα έδειξε 17 κίτρινες (πάνω από 5 μέσο όρο) και δύο κόκκινες! Ηταν διαιτητής στο Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός τον περασμένο Οκτώβριο με 8 κίτρινες και μια αποβολή. Στο 2.15 να έχει Over 4,5 κάρτες η αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόρεια Μακεδονία - Μάλτα: Over 4,5 κάρτες (απόδοση 2.15), 21:45

Κάνε παιχνίδι με έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ