TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Διαφορά επιπέδου στη Λα Πλάτα

Οι φίλαθλοι της Χιμνάσια Λα Πλάτα
Οι φίλαθλοι της Χιμνάσια Λα Πλάτα © 2022 MARCOS BRINDICCI/ASSOCIATED PRESS

Η Χιμνάσια φιλοξενεί την Πατρονάτο για τη δεύτερη αγωνιστική του Liga Profesional σε μια αναμέτρηση που υπάρχει φαβορί. Ποντάρισμα στο 1.95.

Η δεύτερη αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή συνεχίζεται. Φουλ δράση στο αποψινό πρόγραμμα με πέντε αναμετρήσεις. Στη Λα Πλάτα η Χιμνάσια φιλοξενεί την Πατρονάτο. Σκούρα τα πράγματα για τη φιλοξενούμενη, καθώς στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται στην τελευταία θέση και θα πρέπει να… ρεφάρει για να σώσει την παρτίδα.

Το εμπόδιο απόψε είναι υψηλό, καθώς η Χιμνάσια είναι στην όγδοη θέση στη συνολική βαθμολογία και είναι στο κόλπο του Copa Sudamericana και διαθέτει από τις αξιόλογες έδρες του θεσμού. Ο κόσμος τη στηρίζει και παραδοσιακά χτίζει καλό σερί στη Λα Πλάτα. Μπήκε με αυτοπεποίθηση στο πρωτάθλημα και στο κλάσικο της περιοχής πήρε το 1-1 στην έδρα της Εστουδιάντες σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, που είχε τις στιγμές της στο β’ μέρος για να πάρει το ματς.

Η Πατρονάτο εκμεταλλεύτηκε την κρίση που περνάει η Βέλεζ και ξεκίνησε και αυτή το πρωτάθλημα με ισοπαλία. Πήρε το 1-1 χάρη σε πέναλτι που πέτυχε στο 43’ και ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο τέταρτο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χιμνάσια εντός έδρας έχει χάσει μόλις ένα ματς στην τελευταία δεκάδα αγώνων, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία, ενώ τον Απρίλιο που συναντήθηκαν τελευταία φορά στην έδρα της Πατρονάτο η ομάδα της Λα Πλάτα επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0. Υπάρχει διαφορά επιπέδου στην αναμέτρηση, η οικοδέσποινα είναι πιο ποιοτική, ενώ έχει δυνατή έδρα. Στο 1.95 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμνάσια - Πατρονάτο: 1 (απόδοση 1.95), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ