BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Διαχείριση δυνάμεων στη Σεβίλλη και γαλλικό over στο 1.90

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League στο Old Trafford 2022/23
Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Europa League στο Old Trafford 2022/23 Ⓒ 2023 DAVE THOMPSON/ ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr προτείνει μια δυάδα τετραπλασιασμού από το σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και τα δύο Σαββατοκύριακα που έχουμε μπροστά μας θα κρίνουν τα πάντα στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Με την αρχή να γίνεται στη Γερμανία και την Ντόρτμουντ που μπορεί κερδίζοντας εντός έδρας τη Μάιντζ να κατακτήσει τον τίτλο. Το γήπεδο θα βράζει, η Μάιντζ βρίσκεται έτσι και αλλιώς σε κακή κατάσταση και αυτό αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης των Βεστφαλών. Σε τρομερή κατάσταση ο Αλέρ και ο Μάλεν, δύο πιθανοί σκόρερ για την ομάδα του Τέρζιτς.

Πέρα από τους εγχώριους κρίνονται και οι ευρωπαϊκοί τίτλοι, με τον πρώτο τελικό να έρχεται μεσοβδόμαδα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα στο Europa League. Η Σεβίλλη που έκανε εκπληκτικό ντεμαράζ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, βγήκε από τη μάχη του υποβιβασμού και τερματίζει τελικά στη μέση του πίνακα της La Liga.

Ο μεγάλος στόχος είναι ο ευρωπαϊκός τίτλος, που θα τη φέρει και στο Champions League της ερχόμενης σεζόν. Λογικά εκεί θα πέσει το βάρος και όχι στο αποψινό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε οι Ανδαλουσιανοί είχαν και αρκετά βαρύ πρόγραμμα πίσω τους. Με 120 λεπτά στον ημιτελικό με τη Γιουβέντους, ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Μπέτις και εμβόλιμη αγωνιστική πριν λίγες ημέρες. Ίσως κάποιοι βασικοί προφυλαχθούν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να χάσει και τη 2η θέση, αφού έχει πλησιάζει στον πόντο η Ατλέτικο. Είναι πλήγμα για το brand της και η λογική λέει πως θα δει σοβαρά το αποψινό, με το διπλό να φτάνει στο 2.40.

Στη Γαλλία σήμερα είναι η προτελευταία αγωνιστική. Κλερμόν και Λοριάν είναι οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και ως τέτοιες επιζητούν ένα καλό κλείσιμο στη σεζόν και πιθανό πλασάρισμα στην 8αδα. Έχουν καλή ψυχολογία και το over 2,5 στο 1.90 μοιάζει να αξίζει ποντάρισμα. Δύο σερί έχει η γηπεδούχος, τρία στα τέσσερα τελευταία η φιλοξενούμενη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (απόδοση 2.40), 20:00
  • Κλερμόν - Λοριάν: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της! Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ