TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν θα… μασήσει ο ΠΑΟΚ στις προκλήσεις

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  /  )
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις 1.95 και 4.00 από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει ευρωπαϊκό… κοστούμι και τον Φεβρουάριο, σήμερα παίζει το χαρτί του για την πρώτη θέση. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, η Άιντραχτ θέλει μόνο νίκη, αλλά και εκδίκηση όπως είχαν τονίσει μετά την ήττα στην Τούμπα, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές των Γερμανών.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν έχουν κανένα λόγο να παρασυρθούν σε μια τέτοια λογική, οφείλουν να συνεχίσουν τις “γεμάτες” εμφανίσεις και να προκριθούν ως πρώτοι. Η Άιντραχτ με εξαίρεση την ήττα από την Στουτγκάρδη, είναι καλά, σκοράρει εύκολα, παίρνει αυτό που θέλει, αλλά περίοδο μεγάλης φόρμας διανύει και η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία θα έχει και την συμπαράσταση πολλών οπαδών της, τόσο από Ελλάδα, όσο και από Γερμανία.

Ματσάρα στο Μπέργκαμο, δεν χάνει η Σπόρτινγκ

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα που οδηγεί τον όμιλο, φιλοξενεί την Σπόρτινγκ, η ομάδα του Γκασπερίνι εξασφαλίζει την πρωτιά και με ισοπαλία. Πολλές φορές αυτή η διπλή ευκαιρία δεν βγαίνει σε καλό, γι’ αυτό ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός ζήτησε μόνο νίκη. Ο Αμορίμ από την άλλη έχει φτιάξει ξανά ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο, το οποίο βρίσκεται -μαζί με την Μπενφίκα- στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Προφανώς έχει ρίξει εκεί το μεγαλύτερο βάρος, αλλά από την άλλη, ο ίδιος δήλωσε πως, ο σύλλογος μεγαλώνει με σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη και τέτοιο θα είναι ένα… διπλό επί της Αταλάντα. Θα έχει ξανά διαθέσιμο τον πρώτο του σκόρερ, Γκιόκερες, φαίνεται να παρατάσσει μια άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο ΠΑΟΚ ξέρει να παλεύει, είναι μεγάλο το κίνητρο της πρώτης θέσης, το ματς λογικά θα ανοίξει, θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Φρανκφούρτη.

Ντέρμπι στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα θα προσπαθήσει να επιβληθεί, αλλά η Σπόρτινγκ μπορεί να ανταποκριθεί και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που λογικά θα δούμε γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ - ΠΑΟΚ : Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95) 22:00
  • Αταλάντα - Σπόρτινγκ: Χ2 & Over 2,5 (απόδοση 4.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ