TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν μπορεί εκτός έδρας η Τιχουάνα

Ο Κέβιν Άλβαρεζ της Πατσούκα κόντρα στον Τζόναταν Ροντρίγκεζ της Κρους Ασούλ σε ματς πρωταθλήματος
Ο Κέβιν Άλβαρεζ της Πατσούκα κόντρα στον Τζόναταν Ροντρίγκεζ της Κρους Ασούλ © 2021 GINNETTE RIQUELME/ASSOCIATED PRESS

Η Πατσούκα μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Τίγκρες φιλοξενεί την Τιχουάνα που προβληματίζει. Ποντάρισμα στο 1.71.

Η 13η αγωνιστική στο Κλαουσούρα στο Μεξικό ολοκληρώνεται τα ξημερώματα με την αναμέτρηση της Πατσούκα απέναντι στην Τιχουάνα. Πολύ μεγάλη εμφάνιση σ’ ένα σπουδαίο ματς και την κατάλληλη στιγμή έκανε η Πατσούκα. Υπέταξε την Τίγκρες σε εξ αναβολής αναμέτρηση μεσοβδόμαδα με 2-1 και απέκτησε προβάδισμα για την πρωτιά. Μετά από τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, εάν κερδίσει απόψε θα ξεφύγει στους 2 βαθμούς. Ήταν η καλύτερη του παιχνιδιού, δημιούργησε καλύτερες στιγμές και η νίκη κρίνεται δίκαιη κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που μετρούσε σερί 8-1-0 και είχε τον γκολτζή Ζινιάκ σε σούπερ κατάσταση.

Με τη νίκη αυτή η Πατσούκα απέδειξε πως η ήττα από τη Σάντος Λαγκούνα με 3-1 στον δρόμο ήταν μια κακή παρένθεση, αφού στο διάστημα αυτό είχε πετύχει νίκες κόντρα σε πιο δύσκολους αντιπάλους.

Η Τιχουάνα δεν εντυπωσιάζει εδώ και καιρό και κάνει λάθη στην άμυνα, δέχεται φάσεις, δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, ενώ προέρχεται από 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο Σαν Λουίς με γκολ που δέχτηκε στο 85’ και ενώ είχε προηγηθεί στο 73’ με πέναλτι. Νωρίτερα είχε χάσει από την Τίγκρες 2-0 εκτός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πατσούκα είναι άλλο επίπεδο, το έδειξε απέναντι στην Τίγκρες. Η Τιχουάνα κυνηγάει τη 12η θέση με την οποία ισοβαθμεί με τη Σάντος Λαγκούνα. Πολύ ανώτερη η οικοδέσποινα, καλοστημένη και πειθαρχημένη. Δεν βλέπεται η Τιχουάνα εκτός έδρας, καθώς μετράει φέτος στο πρωτάθλημα 5 ήττες και μια νίκη, σε όλες δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ. Παίζεται το 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατσούκα - Τιχουάνα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.71), 05:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ