TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν μασάει η Μποαβίστα, ταλαιπωρημένη η Σπόρτινγκ, bet στο 2.20

Sporting's Paulinho celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Paulinho celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Armando Franca) © 2023 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η Σπορτινγκ Λισαβόνας δίνει ύπουλο ματς κόντρα στην Μποαβίστα πριν τη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Ποντάρισμα στο 2.20.

Στο Ζοσέ Αλβαλάδε πέφτει η αυλαία του προγράμματος στη Liga Portugal Bwin, πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στη Λισαβόνα, αφού η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την Μποαβίστα (22:30 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) σ’ ένα όχι και τόσο εύκολο παιχνίδι για τη γηπεδούχο. Οι Λέοντες βρίσκονται στην τέταρτη θέση και στο -8 από την τρίτη Μπράγκα, έχουν χάσει αρκετό δρόμο και είναι κουρασμένοι από τα σερί ματς.

Έδωσαν μεγάλη μάχη μεσοβδόμαδα κόντρα στην Άρσεναλ στην Πορτογαλία για τους 16 του Europa League και σε τέσσερις μέρες ακολουθεί η ρεβάνς στο Λονδίνο. Δεν χάνει εδώ και έξι σερί ματς η ομάδα του Αμορίμ, με ρεκόρ 4-2-0 και τον ίδιο να βλέπει αρκετά θετικά από την εμφάνιση κόντρα στους Κανονιέρηδες. Ξέρει και ο ίδιος και το έχει κάνει ξεκάθαρο πως η Ευρώπη έχει προτεραιότητα, αφού στο πρωτάθλημα έχει χαθεί η… μπάλα.

Η Μποαβίστα προέρχεται από ένα ανιαρό ματς κόντρα στην Αρούκα εντός έδρας. 0-0, αλλά δεν ήρθε η συντέλεια, ο Πετίτ δεν πτοείται, θεωρεί πως η ομάδα του είναι καλά προετοιμασμένη για αυτό το ματς και έχει αυτοπεποίθηση. Στον πρώτο γύρο εξάλλου είχε κερδίσει 2-1. Ενώ τόσο κόντρα στην Πόρτο, όσο και απέναντι στην Μπενφίκα έχει βρει δίχτυα φέτος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το 1.20 και κάτι ψιλά του άσου δεν λέει πολλά, το ματς είναι πιο ζόρικο και απαιτητικό. Η Μποαβίστα είναι από τις ομάδες που δεν… μασάνε και κόντρα στους μεγάλους παίζει με μεγαλύτερο θράσος και πάθος. Το έχει αποδείξει πολλάκις. Τα 3/4 τελευταία της Σπόρτινγκ εντός έδρας έληξαν Goal/Goal, τέσσερα σερί μετράει στον δρόμο η Μποαβίστα. Στο 2.20 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μποαβίστα: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 22:30

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ