TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν λέει όλη την αλήθεια το 4.60 στο Κάνσας

Ο Ερικ Χολτ, αμυντικός του Σολτ Λέικ σε αναμέτρηση κόντρα στο Χιούστον
Ο Ερικ Χολτ, αμυντικός του Σολτ Λέικ © 2022 MATT PATTERSON/ASSOCIATED PRESS

Το Κάνσας φιλοξενεί το Σολτ Λέικ σε μια αναμέτρηση που επικρατεί ακραίος φαβοριτισμός. Ποντάρισμα στο 4.60.

Χωρίς πολλά ματς το πρόγραμμα στο MLS λόγω της διακοπής που υπάρχει εξαιτίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της CONCACAF. Δύο ζευγάρια λοιπόν για απόψε, Σάρλοτ - Σινσινάτι (23:00 LIVE από το SPORT24) και Κάνσας - Σολτ Λέικ (01:00 LIVE από το SPORT24). Από το δεύτερο προκύπτει και ένα δυνατό ποντάρισμα.

Τα πράγματα κατ εμέ δεν είναι όπως καταδεικνύουν οι αποδόσεις. Το 1.75 που κυκλοφορεί κατά μέσο ο άσος στη στοιχηματική αγορά δεν λέει όλη την αλήθεια. Το Κάνσας έχει ξεκινήσει νωθρά και με προβληματική εικόνα, έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και η βασική τριπλέτα στην επίθεση δεν είναι βέβαιη πως θα αγωνιστεί απόψε. 1-0-3 το ρεκόρ για το Κάνσας ως τώρα, που η μόνη νίκη ήταν εντός με το Χιούστον με 1-0, οι άλλες τρεις ήττες ήταν στο δρόμο και με αρκετά υποτονικές εμφανίσεις, ειδικά δημιουργικά. Έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα το Κάνσας που για δεύτερη φορά στην ιστορία του ξεκινάει με 3 ήττες στα 4 πρώτα ματς και το αποψινό ματς δεν είναι καθόλου εύκολο.

Το Σολτ Λέικ είναι εντυπωσιακό και αρκετά ανταγωνιστικό ως τώρα. Πέρσι κέρδισε και τις τρεις φορές τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ οι δέκα βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα στα τέσσερα πρώτα ματς είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοσή τους, ενώ ποτέ στην ιστορία του δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 12 βαθμούς στα πέντε πρώτα ματς της χρονιάς.

Το κίνητρο λοιπόν είναι μεγάλο, αφού η φιλοξενούμενη θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό φέτος. Τρεις σερί νίκες για τους φιλοξενούμενους και κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. 1-0 εντός το Σιατλ που έκανε πάντως και ροτέισον, μετά έβγαλε μεγάλο διπλό στο Νιου Ίνγκλαντ με ανατροπή με 3-2 και ενώ στο 62’ έχανε 2-0, υπό χιονοθύελλα. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε το Νάσβιλ 2-1 εντός, το οποίος είναι από τις απρόβλεπτες ομάδες της κατηγορίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Σολτ Λέικ, έχει ηθικό, μομέντουμ και πέρσι πήρε τον αέρα του Κάνσας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει νωθρά, έχουν πολλά ερωτήματα στο ιατρικό δελτίο και μόνο για 1.75 δεν είναι ο άσος. Στο 4.60 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάνσας - Σολτ Λέικ: 2 (απόδοση 4.60), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ