BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν κοντράρεται η Ρίβερ του Ντεμιτσέλις, στοίχημα στο 1.93

Ezequiel Barco of Argentina's River Plate, celebrates scoring his side's second goal against Peru's Sporting Cristal during a Copa Libertadores Group D soccer match at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Ezequiel Barco of Argentina's River Plate, celebrates scoring his side's second goal against Peru's Sporting Cristal during a Copa Libertadores Group D soccer match at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ παίζει με αυτοπεποίθηση, κερδίζει ακόμα και με υποτονικές εμφανίσεις, ενώ έχει βρει ταυτότητα με το καλημέρα με τον Ντεμιτσέλις στον πάγκο. Θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα η Ιντεπεντιέντε του Σιελίνσκι στο ντέρμπι. Ποντάρισμα στο 1.93.

Η Ρίβερ Πλέιτ, σε αντίθεση με τη μισητή της αντίπαλο, την Μπόκα έχει βρει ταυτότητα, αυτοπεποίθηση και σε ορισμένες περιπτώσεις παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η μετάβαση στη μετά-Γκαγιάρδο εποχή αποδείχθηκε πιο ομαλή από όσο περίμενε η διοίκηση. Ο Μαρτίν Ντεμιτσέλις έχει δώσει από νωρίς ταυτότητα στην ομάδα και αυτή τη στιγμή θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Liga Profesional. Βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά η Ρίβερ έχει ταυτότητα και ρυθμό.

Έπαιξε με αλλαγές και δυσκολεύτηκε στο Ροσάριο και στη ζόρικη έδρα της Νιούελς. Τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Μεσοβδόμαδα δεν έλαμψε κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ δις, αλλά το γύρισε και επικράτησε 4-2 στο Μονουμεντάλ. Έσωσε την κατάσταση μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Δε Στρόνγκεστ στη Βολιβία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ιντεπεντιέντε έχει πολύ δύσκολο έργο απόψε και αυτό είναι δεδομένο. Καλή, χρυσή, αλλά βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Την ανέλαβε ο Σιελίνσκι που δεν είναι κανένας χθεσινός. Έχει δουλειά μπροστά του, αλλά η ομάδα του αναθάρρησε και έδειξε σημάδια βελτίωσης στο clasico της Αβεγιανέδα κόντρα στη Ράσινγκ που έληξε 1-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο "Ρούσο" την ενδεκάδα της ομάδας του, προσπαθεί να τη στρώσει, ενώ έχει πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια. Η Ρίβερ Πλέιτ δεν παίζεται αυτή την περίοδο, κερδίζει ακόμα και σε βραδιές που είναι υποτονική. Της βγαίνουν όλα, έχει αυτοπεποίθηση και καλό ρυθμό. Η Ιντεπεντιέντε αναμένεται να αντιδράσει κάποια στιγμή με τον Σιελίνσκι, ο οποίος φτιάχνει σκληρές ομάδες. Το αποψινό όμως είναι πολύ ζόρικο. Στο 1.93 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ - Ιντεπεντιέντε: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.93), 02:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ