TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν είναι… εμπιστοσύνης η Ρόμα, αλλά την Ουντινέζε την έχει

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο | 12 Νοεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο | 12 Νοεμβρίου 2023 @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.91 και στο 1.92 κάνει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ψάχνει μια μεγάλη νίκη η Ρόμα για να αλλάξει τη σεζόν, δεν έχει καταφέρει να πείσει και να πανηγυρίσει ένα ντέρμπι. Μετά και το χθεσινό διπλό της Νάπολι στο Μπέργκαμο, η ομάδα του Μουρίνιο, απέχει 6 βαθμούς από την 4η θέση. Ο Special One βρίσκει τρόπους να απορροφά την πίεση και να πετάει την μπάλα στην κερκίδα.

Κόντρα στην Ουντινέζε εννοείται η ομάδα του είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά θα πρέπει και να… ξεκλειδώσει μια καλοστημένη άμυνα, μιλάμε για ένα σύνολο με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, 8 τον αριθμό!

Προβλέπεται μάχη με γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν

Ματς που αξίζει να δει κανείς θα διεξαχθεί στο Σαν Σεμπαστιάν, η εξαιρετική Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Σεβίλλη. Οι Βάσκοι μπορεί να έχουν μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά έκαναν… περίπατο στον όμιλο του Champions League, κλείνοντας ήδη θέση για τους 16 της διοργάνωσης.

Τώρα έχει την ευκαιρία να… αναρριχηθεί βαθμολογικά και εντός συνόρων, είναι μια ομάδα που επιτίθεται με πολλούς τρόπους, παίζει γρήγορα, τόσο κάθετα, όσο και από τα πλάγια. Αντίπαλος της η Σεβίλλη, η οποία έχει βγάλει μια σχετική αντίδραση, έχει αφήσει πίσω της την επικίνδυνη ζώνη, αλλά χωρίς νίκες δεν μπορεί να αλλάξει γενικά την τύχη της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φαβορί η Ρόμα κόντρα στην Ουντινέζε, αλλά δεν μιλάμε και για την ομάδα εγγύηση, το 1.65 του άσου δεν το συζητώ καν, προτιμώ το 2-3 γκολ στο… τίμιο 1.91

Για τη Σοσιεδάδ μόνο θετική προσέγγιση μπορεί να κάνει κάποιος, η Σεβίλλη είναι πλέον πιο σκληρή και τουλάχιστον δεν χάνει. Νομίζω μπορεί να ανοίξει η αναμέτρηση και να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές, κάτι που πληρώνει 1.92.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ-Σεβίλλη: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 17:15
  • Ρόμα-Ουντινέζε: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ