TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Combo του 2.75 στην Decision Day

Ο Φράνκο Φραγκαπέιν της Μινεσότα κόντρα στον Κίγκαν Ρόσνεμπερι των Κολοράντο Ράπιντς στο MLS
Ο Φράνκο Φραγκαπέιν της Μινεσότα κόντρα στον Κίγκαν Ρόσνεμπερι των Κολοράντο Ράπιντς © 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Τελευταία μέρα στη regular season του MLS με τα δεδομένα να οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.75.

Η στιγμή της Decision Day στο MLS έφτασε. Τελευταία μέρα για τη regular season με τις θέσεις των playoffs να μην έχουν κριθεί. Στο Αλιάνζ Φιλντ (00:00 LIVE από το SPORT24 ) η Μινεσότα φιλοξενεί το Βανκούβερ. Έβδομοι οι γηπεδούχοι, ένατοι οι Καναδοί. Η Μινεσότα συνεχίζει στα playoffs με νίκη ή ισοπαλία. Το Βανκούβερ θέλει μόνο νίκη. Στην όγδοη θέση βρίσκεται το Σολτ Λέικ που θέλει μόνο νίκη νίκη απέναντι στο Πόρτλαντ για να περιπλέξει την κατάσταση.

Η Μινεσότα δεν είναι στα πολύ καλά της στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και πάει σε ματς-τελικό ντεφορμέ. Δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία με πέντε ήττες και μια ισοπαλία.

Το Βανκούβερ μπορεί το προηγούμενο διάστημα έμοιαζε καταδικασμένο και να μην φαινόταν στο κόλπο των playoffs, αλλά στο πιο κατάλληλο σημείο ρολάρει και πάει με φουλ ηθικό στο καθοριστικό ματς της Decision Day. Από τρεις σερί νίκες οι Καναδοί, όλες εντός και με συνολικά γκολ 7-1.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των δύο ομάδων. Το Βανκούβερ έχει το ηθικό και τη φόρμα, αλλά η Μινεσότα βολεύεται με δύο αποτελέσματα την ώρα που είναι ντεφορμέ. Οι Καναδοί όμως στον δρόμο έχουν τα θέματά τους, βγάζουν πολλές αδυναμίες και δεν έχουν κερδίσει στα επτά τελευταία (0-4-3), με τα 6 εξ αυτών να λήγουν Goal/Goal. Δεν έχει τόσο άθλια ομάδα η Μινεσότα, κέρδισε και στον Καναδά το Βανκούβερ, ενώ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους μετράει 2-1-1. Στο 2.75 το combo 1X & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα - Βανκούβερ: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ