BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Combo με Σούπερ Καπ και Ισπανία

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal that was later disallowed during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal that was later disallowed during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Παιχνίδι με δύο επιλογές διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Στη Γαλλία τα φώτα πέφτουν στον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Τουλούζ. Πρόκειται για μονό ματς, με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Αξίζει να σημειωθεί πως θα διεξαχθεί στο «Παρκ ντε Πρενς». Τα προηγούμενα χρόνια διεξαγόταν σε ουδέτερο του εξωτερικού., φέτος δεν βρέθηκε λύση και θα γίνει στην έδρα της Παρί. Στο γήπεδό της η Παρί, λοιπόν, που είναι σχεδόν αλάνθαστη και έχει καθαρίσει εύκολα τους περισσότερους αντιπάλους. Προφανώς και φαβορί, στο χέρι της να κατακτήσει τρόπαιο και να μη δεχθεί γκολ. Το συνδυαστικό 1 & N/G βρίσκεται στο 2.15.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Φουλ αγωνιστική δράση στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και εννοείται στο πρόγραμμα ένα είναι το ματς που ξεχωρίζει ιδιαίτερα και μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό. Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζιρόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, η τελευταία χρονικά στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Συνεχίζεται η απίστευτη πορεία των γηπεδούχων. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 10 ματς η Ζιρόνα, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπέτις, μένοντας στο 1-1. Από την άλλη, η Ατλέτικο αντέδρασε μετά την γκέλα με τη Χετάφε, κερδίζοντας 1-0 τη Σεβίλλη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προφανώς μιλάμε για το ματς της αγωνιστικής με τη Ζιρόνα να μετράει δυνάμεις απέναντι στην πιο έμπειρη Ατλέτικο του Τσόλο. Όλα πιθανά, το γκολ το έχουν αμφότερες. Η Ζιρόνα μόλις μια ήττα και αυτή από τη Ρεάλ. Καλή επιλογή η διπλή ευκαιρία της γηπεδούχου, σε συνδυασμό με το να σκοράρουν αμφότερες, κάτι που βρίσκεται στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Bet Builder Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ: 1Χ & Ν/G (απόδοση 2.15), 21:45
  • Bet Builder Ζιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1Χ & G/G (απόδοση 2.20), 22:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ