BIG GAMES BET

​Προγνωστικά στοιχήματος: Classico υπομονής στο Σάο Πάουλο

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ στον πάγκο της Σάο Πάουλο σε αναμέτρηση για το Copa Sudamericana κόντρα στη Ντεπόρτες Τολίμα στην Κολομβία
Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ © 2023 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Μια παραδοσιακά μονομαχία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Brasileirao με την Κορίνθιανς να φιλοξενεί τη Σάο Πάουλο σ’ ένα classico με έντονη αντιπαλότητα. Ποντάρισμα στο 1.95.

Μεγάλο ματς απόψε στο Σάο Πάουλο, ένα από τα μεγάλα classico της χώρας. Η Κορίνθιανς κοντράρεται με τη Σάο Πάουλο στο Classico Majestoso, ζευγάρι με μεγάλη αντιπαλότητα και η κολόνια αυτή κρατάει πολλές δεκαετίες. Η Κορίνθιανς προσφέρεται ως φαβορί αυτή τη στιγμή, αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο φαβορί δεν είναι. Δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα ματς, είναι σε απόσταση αναπνοής από την κόκκινη ζώνη, η διοίκηση τα έκανε θάλασσα από πέρσι, τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και στο κομμάτι των μεταγραφών. Χρόνος υπάρχει για να σωθεί η κατάσταση, αλλά δεν πείθει η ομάδα. Έχει πολλά προβλήματα δημιουργικά, γκρίνια υπάρχει. Ανήμπορη να αντιδράσει, φάνηκε και στο 3-0 από την Μποταφόγκο. Έβγαλαν από τη ναφθαλίνη τον Βαντερλέι Λουσεμπούργκο για να σώσει την κατάσταση, αλλά τι να κάνει και αυτός; Η κρίση βαθαίνει, ο ίδιος προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ από την άλλη προσπαθεί να χτίσει με μια λογική τη Σάο Πάουλο και κυρίως πιο ήρεμα. Έκανε ροτέισον στο ματς με τη Φορταλέζα, έδωσε ανάσες στην άμυνα κυρίως, έκανε φάσεις, δέχτηκε κιόλας, έπαιζε από το 62’ με παίκτη παραπάνω, η ισορροπία ήρθε ένα δεκάλεπτο αργότερα και το 0-0 έμεινε ως το τέλος. Δύσκολα θα ανοίξει πάλι πολύ το ροτέισον ο Ντοριβάλ Τζούνιορ και ας ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Σπορτ Ρεσίφε για το Κύπελλο. Χωρίς ήττα από τη στιγμή που ανέλαβε με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό, έχοντας χτίσει παράλληλα και μια σκληρή άμυνα. Μόνο ένα γκολ παθητικό, στο εκτός έδρας 1-1 με την Κοριτίμπα για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα ντέρμπι είναι μια άλλη ιστορία, αλλά η Κορίνθιανς δεν είναι τόσο φαβορί. Δυσκολεύεται στο γκολ, περιμένει τον γερόλυκο Ρενάτο Αουγκούστο πότε θα γυρίσει, θα σκυλιάσει βέβαια στο ματς. Από το 2014 έχει να βγει διπλό πάντως στο εν λόγω ζευγάρι με γηπεδούχο την Κορίνθιανς (11-6-0) με τα τρία τελευταία να λήγουν ισόπαλα. Η Σάο Πάουλο θα το πάει από την άλλη στην υπομονή και προσεκτικά, ώστε να μην δεχτεί αρχικά γκολ. Στο 1.95 το Χ στο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κορίνθιανς - Σάο Πάουλο: Χ ημίχρονο (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ