ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χτύπησε φόρμα η "ελληνική" Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Ντομαγκόι Βίντα στο φιλικό της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Ντομαγκόι Βίντα στο φιλικό της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Φούντα κόντρα στη Χατάισπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Η Τράμπζονσπορ έχει απόψε την ευκαιρία αν κερδίσει στη Μερσίνη τη Χατάισπορ (20:00 Live από το SPORT24) να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, στο -3 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε και στο -1 από τη δεύτερη Γαλατασαράι.

Η ομάδα του Νέναντ Μπιέλιτσα προέρχεται από δύο ευρείες νίκες, δείχνοντας ότι περνάει σε φάση φόρμας. Μετά το εντυπωσιακό 5-1 στην Κωνσταντινούπολη επί της Κασίμπασα, ακολούθησε η σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-0.

Κόντρα στην Μπεσίκτας άνοιξε το σκορ στο ντεμπούτο του ο νεοφερμένος Νιγηριανός φορ Πολ Ονουάτσου (δανεικός από τη Σαουθάμπτον). Το 2-0 έκανε ο Τάσος Μπακασέτας και το σκορ έκλεισε ο πολύπειρος Βόσνιας εξτρέμ Εντιν Βίσκα.

Πέρα από τον Ονουάτσου, ντεμπούτο έκανε και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός χαφ Μπατίστα Μεντί (Ανζέ). Αντίθετα, έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο διαδοχικό ματς ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ο Ταξιάρχης Φούντας μπήκε ως αλλαγή στο 85'.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπιέλιτσα δεν θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του. Ο Ονουάτσου θα είναι ξανά στην κορυφή της επίθεσης. Στους εξτρέμ θα κινηθούν οι Μπάρντι και Βίσκα και στους χαφ η τριάδα Μεντί, Ομούρ και Μπακασέτας.

Μεσοεπιθετικά, η Τράμπζονσπορ διαθέτει αν μη τι άλλο πολλές ποιοτικές επιλογές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μένουν στον πάγκο παίκτες όπως ο διεθνής Αιγύπτιος εξτρέμ Τρεζεγκέ και είναι τραυματίες ο Πεπέ (πρώην Άρσεναλ) και ο Ορσιτς (πρώην Σαουθάμπτον).

Η Χατάισπορ είναι προς το παρόν αήττητη (1-4-0), ωστόσο το ματς με την Τράμπζονσπορ είναι το πρώτο που θα δώσει φέτος απέναντι σε ομάδα με βλέψεις τετράδας. Το γεγονός φυσικά ότι δίνει τα παιχνίδια της σε ουδέτερη έδρα, καθώς η Αντιόχεια επουλώνει ακόμη τις πληγές της από τον φονικό σεισμό του περασμένου Φεβρουαρίου, είναι πολύ σοβαρό μειονέκτημα.

Λογικό το μάζεμα στο διπλό από το 2.25 σε τιμές γύρω στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χατάισπορ – Τράμπζονσπορ: 2 (απόδοση 2.10), 20:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ