ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χτίζει φόρμα το Σολτ Λέικ, με απουσίες το Βανκούβερ

Ο Μπόμπι Γουντ του Σολτ Λέικ σε αναμέτρηση κόντρα στον Αλφρέντο Μοράλες της Νιου Γιορκ Σίτι
Ο Μπόμπι Γουντ του Σολτ Λέικ © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/ASSOCIATED PRESS

Το Βανκούβερ φιλοξενεί το Σολτ Λέικ στο πλαίσιο της regular season στο MLS ενώ προέρχεται από μεγάλη νίκη. Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται το Βανκούβερ. Ποντάρισμα στο 2.71.

Η δράση για τη regular season συνεχίζεται στο MLS. Βέβαια το πρόγραμμα αυτή τη φορά περιλαμβάνει μόλις μια αναμέτρηση, ελέω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Στο Βανκούβερ οι Γουάιτκαπς φιλοξενούν τη Ρεάλ Σολτ Λέικ (02:00 LIVE από το SPORT24 ). Στην τρίτη θέση της Δύσης το Σολτ Λέικ και εντός ζώνης playoffs με συγκομιδή 25 βαθμούς, όσους και το δεύτερο Ντάλας και στο -4 από το Λος Άντζελες. Το Βανκούβερ από την άλλη στο ίδιο σύνολο αγώνων (14) έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς, είναι 12ο στη Δύση και απέχει 4 βαθμούς από την έβδομη θέση που οδηγεί στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Το Βανκούβερ ξεκίνησε προβληματικά, αλλά το τελευταίο διάστημα άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα, επικρατεί αισιοδοξία και ένα σχετικό συμμάζεμα. Προέρχεται από ψυχωμένη και μεγάλη νίκη ψυχολογίας στον δρόμο κόντρα στο Κάνσας με 1-0. Προηγήθηκε στο 24’ και από εκεί και πέρα κλείστηκε, προσέγγισε συντηρητικά το ματς και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Πάει στο σημερινό ματς με γεμάτο το ιατρικό δελτίο, μέγα πλήγμα μεταξύ άλλων η απουσία του γκολτζή Καβαλίνι.

Το Σολτ Λέικ βγάζει πιο θετική αύρα στον αγωνιστικό χώρο. Διανύει περίοδο φόρμας και δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα, μέχρι στιγμής διεκδικεί το πλεονέκτημα της έδρας και με αυτό το vibe μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω. Μετράει τρεις σερί νίκες και στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε εντός έδρας 3-0 το πάντα υπολογίσιμο Χιούστον. Κυριάρχησε στο ματς, είχε τον έλεγχο και πήρε εύκολα τη νίκη. Μακροχρόνια και γνωστά τα όποια αγωνιστικά ζητήματα, δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Βανκούβερ έχει καλή έδρα, στα τελευταία 16 ματς ως γηπεδούχος έχει χάσει μόλις δύο φορές, αμφότερες ήταν από το δυνατό Πόρτλαντ μάλιστα. Πέτυχε καλή νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο το Σολτ Λέικ είναι σταθερά καλά και προσπαθεί να βελτιωθεί και στον δρόμο. Είναι πιο ευνοϊκό το μομέντουμ για τους φιλοξενούμενους που μετρούν τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Στο 2.71 κατά μέσο όρο το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βανκούβερ - Σολτ Λέικ: 2 (απόδοση 2.71), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ