ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Χωρίς Ντε Μπρόινε το Βέλγιο, πιεσμένος ο άσος

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Σουηδία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 29 Μαρτίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Σουηδία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 29 Μαρτίου 2022 @2022 CZAREK SOKOLOWSKI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Πολωνίας με το Βέλγιο για το Nations League.

Στη Βαρσωβία, η Πολωνία υποδέχεται το Βέλγιο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου για την πρώτη κατηγορία του Nations League 2022/23 (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Πολωνία - Βέλγιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται μόλις έξι ημέρες μετά την εκκωφαντική νίκη των Βέλγων με 6-1 επί των Πολωνών στις Βρυξέλλες. Φυσικά, αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε τριγμούς στο συγκρότημα του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Η Πολωνία πάντως, αντέδρασε άμεσα και στο επόμενο αμέσως ματς, πήρε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από την Ολλανδία, παρότι αγωνίστηκε με απουσίες και εναλλακτική σύνθεση. Χρειάστηκε βέβαια και τύχη για να τα καταφέρει στο Ρότερνταμ, αφού στο 91' ο Μέμφις Ντεπάι έχασε πέναλτι.

Στον αντίποδα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι φανερό πως αντιμετωπίζει τους αγώνες του Nations League ως μία καλή ευκαιρία για να τεστάρει όλο το εύρος των παικτών που διαθέτει. Είναι χαρακτηριστικό πως από το ταξίδι στη Βαρσωβία κόπηκαν ο ηγέτης Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), o μπακ Μενιέ (Ντόρτμουντ), ο εξτρέμ Καράσκο (Ατλέτικο) και ο στόπερ Μπογιάτα (Χέρτα). Επίσης, παραμένουν εκτός ο Κουρτουά (Ρεάλ) και ο τραυματίας Λουκάκου (Τσέλσι).

Φυσικά, το Βέλγιο έχει σπουδαίο βάθος και πολλές ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις, τα αποτελέσματά του όμως στη διοργάνωση, όπως η ήττα με 4-1 από την Ολλανδία και η ισοπαλία με 1-1 στην Ουαλία, δείχνουν ότι το Nations League δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Από την Πολωνία θα απουσιάσει απόψε ο Κριχόβιακ, που ταξίδεψε στη Ρωσία για να λύσει το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ, επιστρέφει ωστόσο ο σταρ Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Το κίνητρο των Πολωνών απόψε είναι σαφώς πιο μεγάλο, αφού θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση για την ντροπιαστική ήττα που υπέστησαν πριν λίγες ημέρες στο Βέλγιο.

"Εκείνο το αποτέλεσμα ήταν τραγικό, πρέπει να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις", σχολίασε χαρακτηριστικά ο άσος της Νάπολι, Πιοτρ Ζιελίνσκι. Αυτή τη φορά οι Πολωνοί παίζουν εντός έδρας, το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, επομένως όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί.

Σε συνδυασμό με τις απουσίες των "κόκκινων διαβόλων" δικαιολογείται απόλυτα το μάζεμα του άσου από τα αρχικά 3.80-3.90 στο 3.10-3.20. Άλλωστε, η Πολωνία έχει θετική παράδοση εντός έδρας κόντρα στο Βέλγιο, αφού σε επίσημο αγώνα δεν έχει χάσει ποτέ (2-2-0).

Το γεγονός ότι ο άσος είναι αουτσάιντερ μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στη διπλή ευκαιρία (1Χ), στο 1.65. Για μεγαλύτερη απόδοση, μπορούμε να ζητήσουμε ταυτόχρονα και το Goal/Goal, το οποίο έχουν επιβεβαιώσει και οι δύο ομάδες, στα πρώτα τρία παιχνίδια τους στον όμιλο. Στο 2.55 το συνδυαστικό στοίχημα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πολωνία – Βέλγιο: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.55), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ