TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος στο Βολκάν για το 1.82

Tigres' Andre-pierre Gignac reacts during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Tigres' Andre-pierre Gignac reacts during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Η Τίγκρες συνεχίζει να καταγράφει τονωτικές νίκες στο Κλαουσούρα, παρά τη φυγή του Κόκα από τον πάγκο της ομάδας. Στα πάνω της Χουάρες, ποντάρισμα στο 1.82.

Η δράση στο Κλαουσούρα στο Μεξικό συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, η μάχη κορυφώνεται και μετά από έξι αγωνιστικές μπορούν να βγουν ορισμένα συμπεράσματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Τίγκρες - Χουάρες στο Βολκάν. Η Τίγκρες προσπαθεί να ορθοποδήσει και να βρει τον ρυθμό της μετά από την ξαφνική φυγή του Κόκα για να αναλάβει την Εθνική Μεξικού. Θα πορευτεί μέχρι νεωτέρας με τον Μάρκο Ρουίς. Κόντρα στην Πούμας ήταν απολαυστική, έδειξε ανεπηρέαστη και την ισοπέδωσε με 4-2, 3-1 έως το 44’ ήταν το σκορ, ενώ δύο φορές σκόραρε ο Ζινιάκ.

Η Χουάρες παρουσιάζει διαφορετική εικόνα φέτος, έχει περισσότερο θάρρος και θράσος στο παιχνίδι της. Ομολογουμένως είναι πιο επιθετική ομάδα φέτος. Σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, βρίσκει δίχτυα ακόμα και όταν χάνει και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, βρίσκεται στις θέσεις του ρεπεσάζ, με την ευχέρεια που την χαρακτηρίζει δεν θα μείνει εκτός, με αυτό τον ρυθμό ίσως μπορεί να ελπίζει και σε καλύτερο πλασάρισμα από την έκτη θέση που βρίσκεται τώρα. Βέβαια, το Κλαουσούρα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ανώτερη ποιοτικά ομάδα η Τίγκρες, δεν επηρεάστηκε από τη φυγή του Κόκα. Η Χουάρες παίζει ελκυστικά ως τώρα και έχει παίκτες που δεν θα μασήσουν στο Βολκάν. Στο 1.82 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τίγκρες - Χουάρες: Goal/Goal (απόδοση 1.82), 03:05
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ