BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder του 5.50 από τη Λεωφόρο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder του 5.50 από τη Λεωφόρο
INTIME

Πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε στη Λεωφόρο με τη ρεβάνς του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έρχονται από πολύ άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και δεδομένα δίνουν ακόμη περισσότερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Παναθηναϊκός βέβαια με το αβαντάζ ότι παίζει για δύο αποτελέσματα, με όποιους κινδύνους όμως κρύβει αυτό. Ιδίως όσο δείχνει τέτοια αμυντική συμπεριφορά.

Δεν είναι καλά ο ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι αναγκασμένος να πάρει ρίσκα για να ανατρέψει την κατάσταση και προφανώς διαθέτει ικανότατες μονάδες μεσοεπιθετικά. Υπάρχουν προϋποθέσεις για να ανοίξει το παιχνίδι, το G/G στο αποδεκτό 1.90.

Γεμάτα κόρνερ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος. Και στη Λεωφόρο θα έχουμε μία συνθήκη όπου δεδομένα ο ένας από τους δύο θα "καίγεται" και θα πιέζει, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Ο μέσος όρος των πρασίνων εντός έδρας είναι περί τα 6. Μπορεί εύκολα να βρει -τουλάχιστον- 3-4 και ο ΠΑΟΚ για το Over 8,5 του 1.90. Άλλωστε στο πρώτο ματς είχαμε συνολικά 11.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Διαιτητής ο Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ, αυτή τη στιγμή ίσως ο κορυφαίος στην Bundesliga, από τις πιο αυστηρές σφυρίχτρες. Με 88 κίτρινες ως τώρα φέτος στα 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που έχει διαιτητεύσει, είναι ξεκάθαρο πως δεν θα αφήσει να ξεφύγει το ματς λόγω της μεγάλης σημασίας που έχει. Συνολικά 6 κάρτες είχε το πρώτο τους ραντεβού στην Τούμπα (4 κίτρινες και δυο κόκκινες), δεν θα αποκλείαμε να ξεφύγουν απόψε τα νεύρα και θα κυκλώσουμε το Over 5,5 κάρτες στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Bet Builder G/G & Over 8,5 κόρνερ & Over 5,5 κάρτες (απόδοση 5.50), 19:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ