TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder του 10.00 στη Βουδαπέστη

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder του 10.00 στη Βουδαπέστη

Παιχνίδι με ένα Bet Builder στο 10.00 από τη μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Δοκιμασία στη Βουδαπέστη για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος. Διακύβευμα μια θέση στους16 του Conference League και το 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων από το πρώτο ματς τους δίνει ένα συγκριτικό αλλά όχι και στέρεο προβάδισμα.

Πολύ προσεκτική η προσέγγιση του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης, απέναντι στους Ούγγρους, φάνηκε ότι ο Μεντιλίμπαρ θέτει αρχές, ξεκινώντας – ως οφείλει – από την ανασταλτική λειτουργία, δημιουργώντας μια πιο compact ομάδα. Η Φερεντσβάρος δεν είναι ομάδα που θα επιτεθεί κατά κύματα, είναι τόσο ρευστό το σκορ που θα της γυρίσει μπούμερανγκ, και είναι αρκετά πιθανό το σενάριο ενός επαναληπτικού με μπόλικη τακτική και σκοπιμότητα. Το Under 2,5 βρίσκεται σε απόδοση 2,00.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Αναγεννημένος φάνηκε ο Ποντένσε στο ματς της Τούμπας. Ο Πορτογάλος εκτός από το γκολ που πέτυχε, μέτρησε μία ασίστ, επτά επαφές στην αντίπαλη περιοχή – τις περισσότερες- αλλά και δύο προσπάθειες εντός στόχου. Θα πάρει πάλι πρωτοβουλίες, στο 2,00 το Over 0,5 on target.

Στον άξονα ο Αλεξανδρόπουλος, σημαντική μονάδα και σαν αμυντικό ανάχωμα. Με κάρτα στο πρώτο παιχνίδι, δυναμικός πολύ στο τρόπο παιχνιδιού του, άλλωστε είναι ο παίκτης που υποπίπτει στα περισσότερα φάουλ στα παιχνίδια της ομάδας, 2.8 ανά ματς. Στο 2,45 το να δει κίτρινη απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός: Bet Builder Under 2,5 & Ποντένσε Over 0,5 on target & Αλεξανδρόπουλος να δεχτεί κάρτα (απόδοση 5.50), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ