BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet builder στις μεγάλες λίγκες

Ο Χουλιάν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League 2023-2024 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Ο Χουλιάν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League 2023-2024 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 © 2023/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Κυριακή είναι συνυφασμένη με τα δυνατά μπρα ντε φερ στο τοπ-5 των μεγάλων πρωταθλημάτων. Παιχνίδια που πολύ συχνά κόβουν την ανάσα, παιχνίδια που μας καθηλώνουν σχεδόν πάντα μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες και μια ιδανική ευκαιρία για το στήσιμο bet builders.

Δυνατή κόντρα και κάτι περισσότερο το Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ. Από τη μία η ομάδα του Γκουαρντιόλα που έχει μείνει χωρίς νίκη στα 4 από τα επτά τελευταία στην Premier Leagu κι από την άλλη η Τότεναμ του Ποστέκογλου που μετά από ένα τρομερό ξεκίνημα (9-2-0), μετράει τρεις κολλητές ήττες. Με φουλ θέαμα και τα δυο τελευταία αναμεταξύ τους στο Έτιχαντ (4-2 και 2-3), η Τότεναμ έχει καταφέρει να κερδίσει τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα αναμεταξύ τους και παρά τις απουσίες της θα το πάει όσο μπορεί στα όρια. Σε πρώτη φάση λοιπόν, περιμένουμε γεμάτο 90λεπτο και κρατάμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2,5.

Από την αγορά των σκόρερ κρατάμε τον Άλβαρες. Ο σούπερ ταλαντούχος Αργεντινός φορ, μετράει 25 γκολ σε 44 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ξεκινώντας τις 28 εξ αυτών σαν βασικός. Μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λειψία μπήκε από τον πάγκο και βρήκε δίχτυα, συνολικά φέτος μετράει 8 γκολ σε Αγγλία, Ευρώπη και πέρσι έκανε γκολ στο αντίστοιχο εντός με την Τότεναμ.

Συνοψίζοντας, το Bet Builder του Goal/Goal & Over 2,5 με το anytime σκόρερ του Άλβαρες, αποδίδει 3.10.

"Μυρίζει" κάρτες και γκολ

Εξίσου μεγάλο παιχνίδι και στη Βαρκελώνη το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο. Ομολογουμένως πολύ δυνατή παράδοση για τους μπλαουγκράνα, 52-21-13 στο Καμπ Νόου, τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν το 2006. Παρ’ όλα αυτά, εσχάτως έχει κάνει κάποια νερά και ο άσος της είναι κάπως επίφοβος. Αντιθέτως, μπορούμε να στραφούμε στο κομμάτι των γκολ. Η μεν Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει στα 15 πιο πρόσφατα εντός, επιτρέποντας σε ουκ ολίγα εξ αυτών ικανές φάσεις, παράλληλα η Ατλέτικο βρήκε δίχτυα και στα 14 τελευταία εκτός έδρας της. Αμυντικά δεν εμπνέουν ιδιαίτερα, οπότε κοιτάμε προς το Over 2,5 γκολ.

Ρέφερι της συνάντησης ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ. Διαιτητής που βγάζει με ευχέρεια τις κάρτες, συνολικά φέτος έχει μοιράσει 34 σε 7 αναμετρήσεις της La Liga, ενώ στο περσινό στο ίδιο γήπεδο είχε μοιράσει 11. Δίνει πάσα να σκεφτούμε παιχνίδι με αυστηρό πειθαρχικό έλεγχο.

Καταλήγουμε λοιπόν στο Bet builder με Over 2,5 γκολ, Over 5,5 κάρτες και το να δεχτεί κάθε ομάδα από 2+ κάρτες, σε απόδοση 2.95.

Νευρικό ντέρμπι

Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία, Νάπολι εναντίον Ίντερ και το περιμένουμε νευρικό με πολλά δυναμικά μαρκαρίσματα. Και ο διαιτητής Ντάβιντε Μάσα θεωρείται από τους πλέον καρτάκιες στην Ιταλία, δεν διστάζει να καταφεύγει στο τσεπάκι του για να κρατά τον έλεγχο των αγώνων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη φετινή σεζόν έχει δώσει 68 κίτρινες και δύο κόκκινες, σε 12 ματς όλων των διοργανώσεων. Πάνω από 5 κάρτες λοιπόν ο μέσος του όρος ενώ σε 4 από τα 5 ματς που έχει διευθύνει στη Serie A φέτος, έχει μοιράσει τουλάχιστον επτά κάρτες.

Κρατάμε ένα εφικτό όριο στο Over 4,5 καρτών, σε συνδυασμό με το Over 1,5 στα γκολ παίρνουμε την απόδοση στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Goal/Goal + Over 2,5 & Να σκοράρει ο Άλβαρες (απόδοση 3.10), 18:30
  • Νάπολι – Ίντερ: Over 1,5 γκολ & Over 4,5 κάρτες (απόδοση 2.10), 21:45
  • Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο: Over 2,5 γκολ & Over 5,5 κάρτες & να δεχτεί η κάθε ομάδα από 2+ κάρτες (απόδοση 2.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ