BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder από το Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Barcelona's Lamine Yamal gestures during the Champions League Group H soccer match between Barcelona and Royal Antwerp at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lamine Yamal gestures during the Champions League Group H soccer match between Barcelona and Royal Antwerp at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) @2023 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η αγωνία στο Champions League χτυπά "κόκκινο" με την διεξαγωγή των πρώτων προημιτελικών του Champions League! Το Freetips247.com προτείνει σε απόδοση 6.70, Bet Builder από την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αγνοεί την ήττα από τις 7 Νοεμβρίου, όταν έχασε με 2-1 από την Μίλαν σε αναμέτρηση για το Champions League. Ακολούθησαν 27 ματς όπου αρνήθηκε να... ηττηθεί

Οι Παριζιάνοι έπειτα από τέσσερα διαδοχικά "τρίποντα" γκέλαραν με αντίπαλο την Κλερμόν (1-1), καταφέρνοντας μάλιστα με τον Γκονσάλο Ράμος να ισοφαρίσουν στο 85΄σε 1-1 σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Ligue 1.

Η διαφορά της Παρί από την δεύτερη Μπρεστ, έξι αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στους 10 βαθμούς!

Στη φάση των "16" το σύνολο του Λουίς Ενρίκε απέκλεισε με δύο νίκες της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είναι χαρακτηριστικό πως τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο Champions League κρίθηκαν στα 2-3 γκολ!

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα, λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας δεν είχε υποχρεώσεις στη La Liga όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας οχτώ βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί μετρούν τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο ματς επικράτησαν 1-0 της Λας Πάλμας χάρη σε γκολ του Ραφίνια στο 59΄. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League απέκλεισαν τη Νάπολι με συνολικό σκορ 4-2 (1-1, 3-1).

Το Bet Builder του Freetips247 απαρτίζεται αρχικά από τον αγαπημένο συντελεστή τερμάτων της γαλλικής ομάδας (2-3 γκολ) στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο Champions League.

Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια στη Ligue 1, αλλά μπορεί να το κάνει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού στο Champions League βρίσκει συνήθως τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Τρίτη επιλογή το Under 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Είναι τέτοια η κρισιμότητα της αναμέτρησης που ενδεχομένως οι δύο ομάδες να μην ανοίξουν τα χαρτιά τους από το πρώτο ημίχρονο.

Τελευταία επιλογή μας το over 3.5 κίτρινες κάρτες, αφού σε ένα τέτοιο ντέρμπι αναμένονται μεγάλες συγκινήσεις και ένταση. Το ενδεχόμενο να ξεπεραστεί το συγκεκριμένα line φαντάζει εφικτό.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: 2-3 γκολ (2.05)

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Over 3.5 κίτρινες κάρτες (1.34)

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Να σκοράρει Εμπαπέ (2.20)

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.50)

Απόδοση Bet Builder: 6.70

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ