ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξιόπιστη στο Πόρτο Αλέγκρε η Ιντερνασιονάλ

Ο Μάνο Μενέζες στον πάγκο της Κρουζέιρο σε ματς κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε
Ο Μάνο Μενέζες © 2022 LUIS HIDALGO/ASSOCIATED PRESS

Η Ιντερνασιονάλ έχει γυρίσει τον διακόπτη με τον Μενέσες και αυτή τη φορά καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμέρικα Μινέιρο. Ποντάρισα στο 2.07.

Ο Μάνος Μενέσες άλλαξε τελείως τα δεδομένα στην Ιντερνασιονάλ, είναι ένας άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο. Από τη στιγμή ανέλαβε την Ίντερ γύρισε το χαρτί. Η ομάδα παίζει με πάθος, αποφασιστικότητα, τακτική και για τον προπονητή. Η πρόσληψη του Μεδίνα ήταν ένα ρίσκο και δεν έπιασε, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του Brasileirao και της Ίντερ.

Η Ιντερνασιονάλ επιβεβαίωσε πως είναι στα καλά της μετά από την επική νίκη-πρόκριση επί της χιλιανής Κόλο Κόλο. Έχασε στο εκτός έδρας με 2-0, αλλά στη ρεβάνς έκανε τρομερή εμφάνιση και τη σκόρπισε 4-1 παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Sudamericana. Το ηθικό πλέον είναι στα ύψη, η ομάδα έχει πλέον χρόνο για να φορτσάρει και να μπει στο κόλπο των απευθείας εισιτηρίων του Copa Libertadores, για την ώρα βρίσκεται στις θέσεις (5-6) που οδηγούν στα προκριματικά.

Απόψε κοντράρεται με την Αμέρικα Μινέιρο (02:00 LIVE από το SPORT24), θα πάει μ’ ένα μικρό ροτέισον ο Μενέσες, έχει την απουσία του δημιουργικού Άλαν Πατρίκ να λύσει, καθώς και αυτές των Αλεμάο (επιθετικός), Μπούστος (μπακ) μεταξύ άλλων.

Η Αμέρικα Μινέιρο κινείται σε μέτρια επίπεδα. Έπαιξε τόσο, όσο, κόντρα στην Γκοϊάς και επικράτησε 1-0, είχε προηγηθεί η νίκη απέναντι στην Μποταφόγκο 3-0 εντός έδρας για το Κύπελλο. Ικανοποιημένος για τη μαχητικότητα των παικτών του ο Βάγκνερ Μαντσίνι, αλλά είναι έκδηλο πως η ομάδα έχει πολλή δουλειά μπροστά της και ίσως το μυαλό να τρέχει στη ρεβάνς με την Μπότα εκτός έδρας σε 4 μέρες. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο της, αφού αποτελεί παρελθόν ο πολύπειρος και βασικός γκολκίπερ Ζαΐλσον, τιμωρημένος ο στόπερ Έντερ. Παράλληλα οι επιθετικοί Ουέλινγκτον Παουλίστα, Αλμέιδα και Εβεράλντο είναι εκτός. Εξαιρετικά αμφίβολος ο επιθετικός Αλοϊσιο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και επική πρόκριση στο Sudamericana, στο Πόρτο Αλέγκρε παραδοσιακά παίζει καλά μπροστά στο κοινό της και πιο απελευθερωμένη. Η Αμέρικα Μινέιρο έχει να σκεφτεί το ματς Κυπέλλου με την Μποταφόγκο και έχει γεμάτο το ιατρικό δελτίο. Παράλληλα στον δρόμο δεν είναι καθόλου πειστική και δεν κερδίζει εδώ και επτά ματς (5 ήττες, 2 ισοπαλίες), ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ο άσος είναι λογικά χαμηλά, στο 2.07 ανεβαίνει με το over 1,5, αφού η ομάδα του Μενέσες παίζει πιο επιθετικά εντός έδρας. Σε επίπεδο Serie A η Ίντερ επιβεβαίωσε το εν λόγω combo και στα τέσσερα τελευταία κόντρα στην αποψινή αντίπαλό της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερνασιονάλ - Αμέρικα Μινέιρο: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.07), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ