TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αργεντίνικο στοίχημα στο 2.15

Racing Club coach Fernando Gago gives instructions to his player during a local tournament soccer match against River Plate at Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello)
Racing Club coach Fernando Gago gives instructions to his player during a local tournament soccer match against River Plate at Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Χιμνάσια και Ράσινγκ κοντράρονται στη Λα Πλάτα μετά από τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους και ενώ σε τρεις μέρες θα έχουν ξανά υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Ποντάρισμα στο 2.15.

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα φιλοξενεί τα ξημερώματα τη Ράσινγκ για τη δέκατη αγωνιστική της Liga Profesional. Περιορισμένες οι δυνατότητες της γηπεδούχου. Ο Ρομέρο παλεύει να χτίσει μια μαχητική ομάδα που θα το παλεύει σε κάθε παιχνίδι, αλλά οι οκτώ βαθμοί σε 9 ματς λένε ήδη πολλά. Δυσκολεύεται έντονα στο γκολ και το Copa Sudamericana ίσως αποδειχθεί ένας έξτρα βραχνάς. Μεσοβδόμαδα στην πρεμιέρα των ομίλων έχασε από την Ουνιβερσιτάριο εντός έδρας 1-0 σ’ ένα ματς που οι Περουβιανοί ήταν ελαφρώς καλύτεροι, αν και οι Αργεντίνοι είχαν και αυτοί τις στιγμές τους. Μεσοβδόμαδα θα φιλοξενηθούν από τη Ρίβερ για το πρωτάθλημα στο Μονουμεντάλ.

Ο Γκάγκο κάνει και φέτος καλή δουλειά στη Ράσινγκ. Η Ακαδέμια έχει ένα αρκετά αξιόλογο ρόστερ, έχει συνηθίσει να παίζει με απουσίες και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει τις στροφές. Τέσσερις σερί νίκες για τη Ράσινγκ, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Copa Libertadores κέρδισαν 2-0 τη Νουμπλένσε στη Χιλή με 2-0 και τον Γκερέρο να κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό ματς και να σκοράρει το δεύτερο τέρμα. Θα κάνει ροτέισον ο Γκαγκο απόψε, καθώς ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Νιούελς, αλλά θα είναι ελεγχόμενο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο ποιοτική ομάδα και πιο στρωμένη η Ράσινγκ. Η Χιμνάσια καλή, χρυσή, αλλά μέχρι ενός σημείου, έχει κοντό ρόστερ και δεν μπορεί να διαχειριστεί διαδοχικά ματς, ενώ τελευταία δυσκολεύεται και να τελειώσει τις φάσεις. Στο 2.15 το διπλό είναι δίκαιο και άξιο προσοχής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιμνάσια Λα Πλάτα - Ράσινγκ: 2 (απόδοση 2.15), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ