TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άρεσε στην πρεμιέρα η Γουαδελούπη

Ο τεχνικός της Κούβας, Πάμπλο Σάντσες
Ο τεχνικός της Κούβας, Πάμπλο Σάντσες © 2023 LYNNE SLADKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Κούβα - Γουαδελούπη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του CONCACAF Gold Cup

Με τη δεύτερη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου συνεχίζεται τα ξημερώματα το πρόγραμμα του CONCACAF Gold Cup. Στοιχηματικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Κούβας με τη Γουαδελούπη.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ένας Κουβανός δημοσιογράφος, ο Φράνσις Ρομέρο, τέσσερις παίκτες της αποστολής της εθνικής Κούβας δεν μπήκαν στο αεροπλάνο, που θα μετέφερε την ομάδα του Πάμπλο Σάντσες από το Μαϊάμι στο Χιούστον, για το παιχνίδι με τη Γουαδελούπη.

Πρόκειται για τους Ρομπερνέι Καμπαγιέρο, Κάρλος Ντενίλσον Μοράλες, Νεϊσέρ Σαντό και Γιασάελ Ερέρα. Η είδηση ότι οι τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αυτομόλησαν από την αποστολή για να βρουν καταφύγιο στις ΗΠΑ, επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια και από άλλα ΜΜΕ.

Αυτή η πρακτική είναι πλέον συνηθισμένη για τους Κουβανούς αθλητές, οι οποίοι περιμένουν τα διεθνή τουρνουά για να βρουν την ευκαιρία και να εγκαταλείψουν τη χώρα τους. Μόνο μέσα στο 2023 εκτιμάται ότι περίπου 30 κορυφαίοι Κουβανοί αθλητές έχουν αυτομολήσει εκτός Κούβας, αναζητώντας καλύτερα οικονομικά συμβόλαια.

Τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες Κουβανοί αθλητές έχουν φύγει από τη χώρα τους, αναζητώντας καλύτερη τύχη, ενώ το 2022, εκτιμάται ότι περίπου 313.000 Κουβανοί πολίτες επιχείρησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το κλίμα στην ομάδα της Κούβας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ούτως ή άλλως, η Κούβα ποτέ δεν είχε ανεπτυγμένη ποδοσφαιρική παράδοση και φάνηκε στην πρεμιέρα με τη Γουατεμάλα, στο Φορτ Λοντερντέιλ της Φλόριντα, ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Ηττήθηκε με 1-0, ούσα παντελώς ακίνδυνη επιθετικά, όπως μαρτυρούν τόσο τα xGoals (1,83-0,11), όσο και οι τελικές (17-6, 7-1 στο στόχο).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, η Γουαδελούπη έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 από το φαβορί του ομίλου, τον Καναδά. Προηγήθηκε στο 23', δέχθηκε την ανατροπή μέχρι το 70', αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 93' με αυτογκόλ, σε ένα ισορροπημένο ματς, με βάση τα xGoals (1,44-1,08).

Η Γουαδελούπη έχει αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, σε πρωταθλήματα όπως αυτό της Β' Γαλλίας, του Βελγίου, της Ελβετίας και του Ισραήλ. Αντιμετώπισε την Κούβα στο τελευταίο CONCACAF Nations League και την κέρδισε εντός έδρας με 2-1, πριν χάσει με 1-0 στο Σαντιάγο.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως, η Γουαδελούπη μοιάζει να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και δικαίως είναι φαβορί στο 2.07. Άλλωστε, η Κούβα μετράει οκτώ ήττες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της σε επίπεδο Gold Cup (1-0-8) και στα τελευταία πέντε μάλιστα δεν έχει καν σκοράρει.

Για όποιον θέλει να ανεβάσει το ρίσκο και την απόδοση, μπορεί να επιλέξει σε combo με το διπλό και το anytime του Τιερί Αμπρόους. Ο επιθετικός της Γουαδελούπης άνοιξε το σκορ στην πρεμιέρα με τον Καναδά, ενώ είχε πετύχει το νικητήριο τέρμα επί της Κούβας στο Nations League. Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Οστάνδη, με την οποία είχε επτά γκολ στο βελγικό πρωτάθλημα και θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες στην αποστολή της Γουαδελούπης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κούβα – Γουαδελούπη, 02:30

  • 2 (απόδοση 2.07)
  • 2 & Αμπρόους Anytime (απόδοση 4.50)
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ