BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Απογευματινή δυάδα στο 6.17

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ | 7 Δεκεμβρίου 2023
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ | 7 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Μια δυάδα αουτσάιντερ από το πρόγραμμα της Κυριακής, από την Bundesliga και την Premier League.

Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη. Με την εικόνα που έχει παρουσιάσει στο πρώτο μισό της χρονιάς η Στουτγάρδη (3η στη βαθμολογία, πίσω μόνο από Λεβερκούζεν και Μπάγερν) και την αστάθεια της φετινής Γκλάντμπαχ (12η) δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι το διπλό δίνεται καθαρό φαβορί. Αλλά αυτή η αγωνιστική στην Bundesliga είναι κάπως ιδιαίτερη. Και γιατί οι Γερμανοί έρχονται από διακοπή τρεισήμισι εβδομάδων, αλλά και γιατί κάποιες ομάδες θα πρέπει να αντεπεξέλθουν χωρίς τους Αφρικανούς ή τους Ασιάτες διεθνείς τους.

Όπως η Στουτγάρδη, που χάνει τρία βασικότατα στελέχη της εντεκάδας της, τον πρώτο σκόρερ Γκιρασί (17 γκολ) και τους Σίλας και Ίτο. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει τέτοια προβλήματα και μέσα στην αστάθειά της παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Και η τιμή του άσου, που φτάνει στο 3,50, μας επιτρέπει να πάρουμε μαζί μας και το DNB.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ. Το μεγάλο παιχνίδι της λειψής αγωνιστικής στην Premier League. Για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά: Όσες εκλάμψεις κι αν έχει, παραμένει ένα άρρωστο οικοδόμημα που δεν μπορείς να του έχεις καμία εμπιστοσύνη. Ικανή για το χειρότερο και για το… καλούτσικο. Αντίθετα η Τότεναμ είναι φέτος μια ομάδα που σε κερδίζει. Ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης, που εκπέμπει θετική ενέργεια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ακόμη και όλο αυτό το διάστημα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απουσιών, ακόμη και στις κακές της μέρες και στις άσχημες ήττες της, το κλίμα δεν διαταράσσεται, είναι όλος ο οργανισμός Τότεναμ που πιστεύει αυτή την περίοδο στον Άγγελο Ποστέκογλου και στην ομάδα που φτιάχνει. Και η διοίκηση σιγοντάρει από την πλευρά της, έχοντας ολοκληρώσει ήδη δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο (Βέρνερ από Λειψία και Ντραγκούσιν από Τζένοα), που δίνουν ακόμη περισσότερη ώθηση, και αγωνιστική αλλά κυρίως ψυχολογική. Αουτσάιντερ το διπλό, σε τιμές λίγο πάνω από το 3,00, μπορεί κι εδώ να βοηθήσει το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη: 1 DNB (απόδοση 2,65) 18:30
  • Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: 2 DNB (απόδοση 2,33) 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ