ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Απογευματινή δυάδα από Bundesliga και Ligue 1

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League | 25 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League | 25 Οκτωβρίου 2023 @2023 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Επιστροφή των μεγάλων πρωταθλημάτων μετά το διάλειμμα των εθνικών και το Match Money επιλέγει μια δυάδα από το πρόγραμμα της απογευματινής ζώνης.

Βόλφσμπουργκ – Λειψία. Η κατάσταση στη Βόλφσμπουργκ το διάστημα της διακοπής δεν ήταν πολύ καλή. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη οι "λύκοι" (0-1-4) και υπάρχει γκρίνια για τον Κροάτη Νίκο Κόβατς, ο οποίος φαίνεται ότι έχει άσχημες σχέσεις με κάποιους από τους παλιούς των αποδυτηρίων. Η Λειψία, από την άλλη, είναι και φέτος ανταγωνιστική στα ψηλά της βαθμολογίας, όπως σταθερά τα τελευταία χρόνια, ενώ ήδη πέρασε χωρίς σοβαρά προβλήματα από τον όμιλο του Champions League.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πάλι στο Βόλφσμπουργκ πριν από έναν μήνα, στα τέλη Οκτωβρίου, όταν τότε η Βόλφσμπουργκ πήρε τη νίκη και την πρόκριση με 1-0. Η Λειψία πάντως σε εκείνο το παιχνίδι, έχοντας προτεραιότητα το πρωτάθλημα και το Champions League, φάνηκε ότι δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και δεν είχε φουλ ένταση. Αλλά τώρα βέβαια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι αποδόσεις του διπλού γύρω στο 2,00 είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

Κλερμόν – Λανς. Η Λανς, έχοντας περάσει ένα μπερδεμένο μεταγραφικά καλοκαίρι (ξώφαλτσα τα παρακολουθούσαμε και στην Ελλάδα ελέω Λιβάι Γκαρσία…), έκανε πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή Ligue 1. Με 0-1-4 ξεκίνησε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές η Λανς, που ήταν φανερό πως ήθελε χρόνο να βρει τις νέες σταθερές της. Σταδιακά όμως η Λανς επανέρχεται στα επίπεδα που μας συνήθισε πέρυσι.

Στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνες τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, τρέχει αήττητο σερί 4-3-0 και αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα αντεπεξέρχεται και στην πρόκληση του ομίλου στο Champions League με Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Σεβίλλη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο επόμενος μήνας, όπως για όλες τις ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημά τους και ταυτόχρονα και ευρωπαϊκές φιλοδοξίες, θα είναι δύσκολος και καθοριστικός, και είναι σαφές πως για τη Λανς είναι πολύ σημαντικό να μπει με το δεξί μετά τη διακοπή. Κόντρα βέβαια σε μια ομάδα που είναι σοβαρή και τίμια, αλλά δεν παύει να έχει μοναδικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και που αυτή τη στιγμή βρίσκεται προτελευταία στη βαθμολογία και εντός έδρας (1-1-4) είναι χειρότερη από ό,τι εκτός (1-2-2).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Λειψία: 2 (απόδοση 1,95) 16:30
  • Κλερμόν – Λανς: 2 (απόδοση 2,00) 18:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ