ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αποδεκατισμένη η Τράμπζονσπορ

Οι παίκτες της Μπασάκσεχιρ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπερκάι Οζκάν στο παιχνίδι με τη Χαρτς για το Conference League της σεζόν 2022/23
Οι παίκτες της Μπασάκσεχιρ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπερκάι Οζκάν στο παιχνίδι με τη Χαρτς για το Conference League της σεζόν 2022/23 © 2022 UNCREDITED/ AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την τελευταία αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής στο τουρκικό πρωτάθλημα. Κανένα από αυτά δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Το πιο ενδιαφέρον είναι το Μπασάκσεχιρ – Τράμπζονσπορ, όπου θα κριθεί η τιμητική πέμπτη θέση (20:00 Live από το SPORT24). Η Μπασάκ έχει το προβάδισμα με 59 βαθμούς, έναντι 57 της έκτης Τράμπζον.

Η ομάδα της Τραπεζούντας κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από 38 χρόνια, ωστόσο φέτος δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο ανταγωνιστική. Έχασε από νωρίς σημαντικό έδαφος και πολύ γρήγορα φάνηκε ότι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Είναι άλλωστε ενδεικτικό, ότι μία αγωνιστική πριν το φινάλε απέχει 20 βαθμούς από την τρίτη Μπεσίκτας, 20 από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε και 28 από την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι.

Τον Μάρτιο μάλιστα, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον πρωταθληματικό προπονητή, Αμπντουλάχ Αβτσί. Στη θέση του, ήρθε τον Απρίλιο ο Κροάτης Νέναντ Μπιέλιτσα, που στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Αούστρια Βιέννης, Σπέτσια, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Οσιγεκ.

Με τον Μπιέλιτσα στον πάγκο, η Τράμπζονσπορ έχει ρεκόρ 4-0-3 και μάλιστα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες με 13 γκολ ενεργητικό! Το Σάββατο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, αποχαιρέτισε το κοινό της με το επιβλητικό 5-1 επί της Αλάνιασπορ, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ουσιαστικά σε ένα πάρτι για τον Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αφού αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του. Μάλιστα, ο Χάμσικ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Τράμπζον, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έδωσε την ασίστ για το 3-1 του Μπακασέτα στο 32'.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς με την Μπασάκσεχιρ, η Τράμζπον θα κατέβει με μία πολύ νεανική αποστολή και με μόλις τρεις ξένους παίκτες! Πέρα από τον Χάμζικ, έμειναν εκτός για διάφορους λόγους ο Μπακασέτας (8 γκολ), ο Σιώπης, ο σημαντικός επιθετικός χαφ Ομούρ (2 γκολ), οι μεσοεπιθετικοί Τρεζεγκέ (11 γκολ), Μάρκοβιτς (1 γκολ), οι χαφ Γιαζίτσι (3 γκολ), Γκμπαμέν, ο φορ Γκόμεζ (5 γκολ), οι στόπερ Μπαρτρά, Ντένσβιλ και ο διεθνής γκολκίπερ Τσακίρ.

Από τις επιλογές του Μπιέλιτσα γίνεται αντιληπτό, ότι το τελευταίο ματς της σεζόν είναι εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα για την Τράμπζον. Στον αντίποδα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Εμρέ Μπελόζογλου να παρατάξει επίσης εναλλακτική σύνθεση, διότι την Κυριακή ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου με τη Φενέρμπαχτσε, όπου θα κρίνει αν η Μπασάκ τελικά βγει στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, για τους γηπεδούχους το αποψινό ματς είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουν μία νίκη ψυχολογίας εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Φενέρ, δεδομένου ότι η Τράμπζον ταξίδεψε στην Πόλη αποδεκατισμένη. Αναμενόμενα υπάρχει μία διόρθωση στον άσο, ωστόσο τα 2.40 κρίνονται αποδεκτά για τα δεδομένα που υπάρχουν στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπασάκσεχιρ – Τράμπζονσπορ: 1 (απόδοση 2.40), 20:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ