ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά στοιχήματος: Από νίκη σε νίκη η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

Ο Αμπέιλ Φερέιρα στο Recopa Sudamericana πανηγυρίζει τον τίτλο κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε
Ο Αμπέιλ Φερέιρα στο Recopa Sudamericana © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Αμπέλ Φερέιρα για άλλη μια σεζόν χτίζει κάτι δυνατό στην Παλμέιρας και αυτή τη φορά κοντράρεται με τη νεανική Μπραγκαντίνο. Ποντάρισμα στο 2.02.

Ο Αμπέλ Φερέιρα από τη στιγμή που πήγε στην Παλμέιρας, το 2020, δεν άργησε να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, τη συμπάθεια της διοίκησης και έχει χτίσει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες του. Δεν είναι μόνο το πλούσιο ρόστερ που έχει η Βερντάο, δεν είναι μόνο το Πάρκε που είναι μια δυνατή έδρα, είναι και η ίδια η διαχείριση στο ρόστερ που κάνει ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ και τον έχουν φέρει σ’ αυτή τη θέση. Όλα αυτά τα συστατικά έφεραν μια σειρά από επιτυχίες (δευτεραθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, δύο Παουλίστα, ένα Recopa Sudamericana, back to back Copa Libertadores, Supercopa do Brasil, Copa do Brasil και ένα πρωτάθλημα).

Και φέτος η ομάδα έχει ξεκινήσει δυνατά, το κλίμα είναι θετικό και για την ώρα γίνεται ορθή διαχείριση του ρόστερ, προσπαθεί να τους υπολογίσει όλους και να τους χρησιμοποιεί για αυτό και επιδιώκει συνήθως να τελειώνει τα ματς όσο νωρίτερα γίνεται για να κάνει αλλαγές. Μεσοβδόμαδα σκόρπισε τη Γκρέμιο 4-1 κάνοντας επιβλητική εμφάνιση. Στο Πάρκε μετράει 12 σερί νίκες, από τις κορυφαίες επιδόσεις στην ιστορία της ομάδας και 13 στη σειρά ως γηπεδούχος, αφού έχει δώσει και ένα ματς στο Μπρασίλια.

Απόψε κοντράρεται με την Μπραγκαντίνο. Φιλόδοξη, νεανική, με τσαγανό, αλλά ως εκεί. Είναι πολύ στο ψάξιμο, παίζει με άγνοια κινδύνου και έχει αρκετά θέματα στην άμυνα με τον τρόπο που παίζει. Η Βερντάο από την άλλη επιθετικά μπορεί να τρομάζει, αλλά ανασταλτικά δεν είναι η πιο σταθερή ομάδα της Βραζιλίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο φαβοριτισμός της Παλμέιρας είναι δίκαιος, είναι άλλη ομάδα, η Μπραγκαντίνο είναι αφελής, αλλά παίζει με εγωισμό και θα ψάξει το γκολ, πολύ εύκολα γίνονται ροντέο τα ματς της. Η Βερντάο είναι πολύ επιθετική επί ημερών Φερέιρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε 17 ματς υπό την καθοδήγησή του έχει σκοράρει από 4 γκολ και πάνω, μόνο αδιάφορος δεν είναι ο αριθμός αυτός. Στον διπλασιασμό το combo 1 & over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Μπραγκαντίνο: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.02), 00:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ