BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Από Αίγυπτο μέχρι Αργεντινή

Ο Έντσο  Κοπέτι της Ράσινγκ σε ματς του Copa Libertadores κόντρα στη Σάο Πάουλο
Ο Έντσο Κοπέτι της Ράσινγκ κόντρα στη Σάο Πάουλο © 2021 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Μπόλικη ποδοσφαιρική δράση το βράδυ της Κυριακής με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Αργεντινή, Βέλγιο αλλά και Αίγυπτο!

(21:30) Ρασίνγκ Κλουμπ - Τίγκρε: Για την 11η αγωνιστική η αναμέτρηση στην Αβεγιανέδα. Σε θετικό μομέντουμ η Ρασίνγκ Κλουμπ. Πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Σεντράλ Κόρντομπα επικρατώντας 3-1 και τρέχει πλέον ένα αήττητο σερί έξι αγώνων. Διάστημα στο οποίο μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ανέβηκε στην 4η θέση με 18 βαθμούς, είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν αλλά έχει και ένα ματς λιγότερο. Μαζί και τη δυνατότητα να πλησιάσει στην κορυφή. Μετράει συνολικά 5Ν-3Ι-2Η με γκολ 16-8. Αρίας, Σιγκάλι, Βέκιο και Μαρτίνεθ είναι εκτός μάχης.

Η αστάθεια απόδοσης χαρακτηρίζει την Τίγκρε μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Ακροβατεί ανάμεσα στα αποτελέσματα, μοιάζει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ήττα από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, νίκη κόντρα στην Εστουδιάντες, ήττα από την Πατρονάτο, νίκη επί της Πλατένσε είναι το... rollercoaster των τελευταίων τεσσάρων αγώνων της. Στους 12 βαθμούς, μαζί με άλλες τρεις ομάδες και 18η επί συνόλου 28 συλλόγων στη Liga Prοfesional. Στις 3Ν-3Ι-4Η το ρεκόρ της, με γκολ 14-14.

Αήττητη εντός έδρας η Ρασίνγκ, με 4Ν-1Ι-0Η και γκολ 11-1. Ζορίζεται η Τίγκρε εκτός, με 1Ν-1Ι-3Η και γκολ 7-10. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, σε φόρμα και με ξεκάθαρο προσανατολισμό στο γήπεδο, σταθερότητα ψάχνει η Τίγκρε που έχει έλλειμμα ποιότητας. Το combo 1 & over 4,5 κόρνερ για την Ρασίνγκ σε απόδοση 2.62 στο Bet Builder της Stoiximan.

(22:00) Τάλα Ελ Γκαΐς - Αλ Ιτιχάντ: Αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αιγύπτου στο 'Gehaz El Reyada El Askari Stadium'. Η Τάλα Ελ Γκαΐς πέρσε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Φάρκο και έβαλε τέλος σε ένα μίνι αρνητικό σερί τριών αγώνες δίχως τρίποντο. Ανέβηκε στην 5η θέση με 41 βαθμούς, όμως δεν έχει ελπίδες για κάτι περισσότερο από την 4η θέση. Η διαφορά της από την 3η Αλ Αχλί και τα προκριματικά του CAF είναι στους 14 βαθμούς και δεν καλύπτεται. Στο 10Ν-11Ι-6Η το ρεκόρ της με γκολ 20-21.

Μετά από τις κολλητές ισοπαλίες απέναντι σε Αλ Μασρί και Ίστερν Κόμπανι, η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε 2-1 της ΕΝΠΠΙ. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8Ν-9Ι-10Η με γκολ 34-43 και ανέβηκε στην 10η θέση με 33 βαθμούς. Μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, γενικά όμως η χρονιά θεωρείται κακή στην Premier League Αιγύπτου.

Η Τάλα είναι από τις πλέον σκληρές, πειθαρχημένες και δυσκολοκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας. Ομάδα που λειτουργεί καλά σε low tempo, δεν ρισκάρει το παραμικρό και υπολείπεται ποιότητας. Μέσα από το σύνολο καταφέρνει και παρουσιάζεται ανταγωνιστική.

Η Αλ Ιτιχάντ παίζει ένα μάλλον άναρχο ποδόσφαιρο. Βγάζει ενθουσιασμό αλλά και πολλή αφέλεια, προσφέρει θέαμα αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα. Σκοράρει με σχετική άνεση, όμως έχει και το δεύτερο μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων στο πρωτάθλημα. Σοβαρή η γηπεδούχος, αναξιόπιστη η φιλοξενούμενη, η επιλογή 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 2.52 στο Bet Builder της Stoiximan.

(22:00) Αντβέρπ - Ζούλτε Βάρεχεμ: Για την 2η αγωνιστική της Jupiler Pro League η αναμέτρηση στο 'Bosuilstadion'. Ιδανική η πρεμιέρα της Αντβέρπ, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Μέχελεν, με πρωταγωνιστή τον φορ Φρέι που σκόραρε τα δύο γκολ της νίκης.

Είχε 41% κατοχή μπάλας, ήταν όμως περισσότερο ουσιαστική από την αντίπαλο της ενώ έδειξε... αναπάντεχα συγκεντρωμένη στην ανασταλτική της λειτουργία. Στόχος είναι η 4άδα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Πολύ καλή στην πρεμιέρα και η Ζούλτε Βάρεχεμ. Υποδέχθηκε την Σερένγκ και με γκολ των Φαντερά, Λόπες στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 2-0. Σαφώς ανώτερη από την αντίπαλο της, που θα παλέψει για τη σωτηρία, είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Δυσκολεύτηκε περισσότερο στην εκτέλεση παρά τη δημιουργία αλλά εντέλει βρήκε την άκρη. Μοιάζει ικανή να παλέψει για τα playoffs στις θέσεις 5-8 και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Φαβορί η γηπεδούχος, με περισσότερες λύσεις στο ρόστερ, όμως η Ζούλτε Βάρεχεμ ξέρει να παίζει καλά στο χώρο και είναι σε θέση να σκοράρει στο 'Bosuilstadion'. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις, με την επιλογή Goal/Goal & να σκοράρει ο Φρέι σε απόδοση 2.67 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ