BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Από 2.00 έως 7.32 τα στοιχήματα της Εθνικής Ελλάδος

Προγνωστικά στοιχήματος: Από 2.00 έως 7.32 τα στοιχήματα της Εθνικής Ελλάδος
EUROKINISSI

Συνολικά 4 επιλογές βάζει στο τραπέζι το BetMarket.gr για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Προκριματικά Εθνικών ομάδων ημέρα 2η και στο χορό μπαίνει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Με ένα ματς στον… τόπο θριάμβου, όπως θα μνημονεύεται πάντοτε η Πορτογαλία.

Όχι απέναντι στους Πορτογάλους, αλλά με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι στο Γιβραλτάρ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με την Ελλάδα να κερδίζει και στις δύο αναμετρήσεις (1-4 και 4-0).

Από τα παιχνίδια που τα γυρνάς από εδώ, τα γυρνάς από εκεί και δεν όσο και αν τα στύψεις δεν βγάζουν κάτι το τρομερό στοιχηματικά. Από το… στύψιμο οι σκέψεις είναι οι εξής (με αύξουσα σειρά απόδοσης):

Στο 1.80 τα over 4,5 κόρνερ Α’ ημιχρόνου, αναμένοντας μια δυναμική είσοδο της Εθνικής ομάδας.

Στο 3.15 να σκοράρει ο Παυλίδης στο Α’ ημίχρονο, επιλογή που σχετίζεται με τον παραπάνω ισχυρισμό και συνδιάζεται με τη φόρμα που έχει ο βασικός φορ της ομάδας.

Στο 7.32 να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Μπακασέτας. Παίρνει πάντοτε σουτ από απόσταση ο αρχηγός της ομάδας, που με τη συγκεκριμένη φανέλα βρίσκει συχνά γκολ.

Αν δούμε και τους αριθμούς, η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες της στο Nations League, ενώ σε τέσσερις από αυτούς δεν δέχθηκε γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα χαμηλής ποιότητας που κόντρα σε ομάδες όπως η Εθνική μας δεν έχει και πολλές ελπίδες. Αναμένεται να παίξει κλειστά μεν, αλλά δεν έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει μια τόσο καλύτερη ομάδα. Η Εθνική μας είναι ξεκάθαρο φαβορί και το διπλό είναι σχεδόν δεδομένο, άλλωστε φαίνεται και στις αποδόσεις. Η νίκη της Ελλάδας δεν ξεπερνά το 1.10 και γι’ αυτό κοιτάμε σε πιο σύνθετες επιλογές.

Η επιλογή, μέσω betbuilder, 2 & over 2.5 & no goal είναι σε απόδοση 2.00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

21:45 Γιβραλτάρ -Ελλάδα

  • Betbuilder: 2 & over 2.5 & no goal (2.00)
  • Over 4,5 κόρνερ Α’ ημιχρόνου (1.80)
  • Να σκοράρει ο Παυλίδης στο Α’ ημίχρονο (3.15)
  • Να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Μπακασέτας (7.32)

Κάνε παιχνίδι με έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων στο BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ