ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ σε Ισπανία και Ιταλία

Villarreal's Santi Comesana, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League group F soccer match between Villareal and Panathinaikos at the Estadio de la Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Nov. 30, 2023. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Σάντι Κομεσάνια πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε @ 2023 ALBERTO SAIZ / AP IMAGES

Το Μatch Money ψάχνει για πιθανά αουτσάιντερ στο πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει δύο περιπτώσεις από Ισπανία και Ιταλία.

Σασσουόλο – Ρόμα. Η Σασσουόλο, όχι μόνο φέτος αλλά γενικότερα, έχει έναν συγκεκριμένο στοιχηματικό χαρακτήρα ως ομάδα. Λες και το έχει… βίτσιο, φτιάχνεται όταν απέναντί της έχει μεγάλα ονόματα και συχνά πυκνά τα ζορίζει και τους κάνει ζημιές. Και αντίθετα, όταν έχει χαμηλού προφίλ αντίπαλο, είναι εύκολο να μπερδευτεί. Και δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Φέτος η Σασσουόλο έχει νικήσει τη Γιουβέντους με 4-2 και καπάκι την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο με 1-2, αλλά την ακριβώς προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει 4-2 από τη Φροζινόνε και την αμέσως επόμενη 0-1 από τη Μόντσα. Πάνω σε αυτόν τον χαρακτήρα της Σασσουόλο, έχει λογική να κυνηγήσουμε τον άσο, που ξεπερνάει το 3,50.

Έξαλλου, φέτος ο Μουρίνιο στη Ρόμα όλο ψάχνεται και όλο δεν βρίσκεται και την γκέλα την έχει σχετικά εύκολα: η Ρόμα φέτος έχει ήδη χάσει σε Βερόνα και Τζένοα. Έρχεται και από ματς την Πέμπτη στην Ελβετία η Ρόμα, όπου πάλι δεν έπεισε και πλέον η πρώτη θέση του ομίλου δεν είναι στο χέρι της, δείχνει καλή στιγμή για την κόντρα.

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ. Η Σεβίλλη βρίσκεται ξανά σε κρίση. Εξαρχής η σεζόν έχει πάει πολύ άσχημα για τους Σεβιγιάνους και ήδη έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αντικαθιστά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αλλά το πράγμα δεν φαίνεται να δουλεύει ούτε τώρα. Ο Αλόνσο δεν έχει νίκη σε πρωτάθλημα (0-4-1) και Champions League (τρεις ήττες) και το 2-3 από την Αϊντχόφεν μεσοβδόμαδα, και όπως μάλιστα διαμορφώθηκε, ίσως να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του Ουρουγουανού. Ούτε βέβαια για τη Βιγιαρεάλ έχει πάει καλά η σεζόν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και η Βιγιαρεάλ άλλαξε προπονητή, με τον Μαρθελίνο να αντικαθιστά τον Πατσέτα, όμως η διαφορά είναι πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον μήνα του μέλιτος. Δεν έλυσε όλα της τα προβλήματα, αλλά με τον Μαρθελίνιο έχει δύο νίκες σε δύο ματς, το 3-1 επί της Οσασούνα και το 3-2 επί του Παναθηναϊκού, και το κλίμα έχει αλλάξει. Το 3,50 φτάνει το διπλό, στο 2,50 με την κάλυψη του DNB, ανάλογα με το ρίσκο που θέλεις επιλέγεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασσουόλο – Ρόμα: 1 (απόδοση 3.60) 19:00
  • Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 3.50) 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ