BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ από Ligue 1 και La Liga, στοίχημα στο 3.50 και στο 5.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Αουτσάιντερ από Ligue 1 και La Liga, στοίχημα στο 3.50 και στο 5.50
@2023 DENES ERDOS/AP IMAGES

Το Match Money επιλέγει δύο αουτσάιντερ από το κυριακάτικο πρόγραμμα των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Νις – Τουλούζ. Η φετινή Νις είναι παράξενη περίπτωση. Αήττητη από την αρχή της σεζόν, όμως το 7-5-0 (3-3-0 εντός έδρας) δείχνει ότι τα πράγματα δεν έχουν μόνο μία, φωτεινή πλευρά. Η Νις είναι μια ομάδα λίγο… νερόβραστη, που στηρίζεται στην πολύ δυνατή της άμυνα και όλα τα ματς της είναι στο όριο και στο γκολ. Για αυτό και οι πέντε ισοπαλίες, όπως βέβαια και για αυτό οι πέντε από τις εφτά νίκες της είναι στο ένα γκολ διαφορά και οι τέσσερις εξ αυτών στο 1-0. Τέτοιες ομάδες, γενικά μιλώντας, είναι ομάδες που στοιχηματικά ευνοούν την κόντρα: Όταν όλα τα ματς είναι στο όριο και μεταξύ του 1-0 και του 0-0, κάποια στιγμή θα την πατήσεις στο 0-1.

Η Τουλούζ πέρυσι έκανε την καλύτερη σεζόν ever, καθώς ως νεοφώτιστη στη Ligue 1 παρέμεινε εύκολα στην κατηγορία και παράλληλα κατέκτησε το Coupe de France, που ήταν και ο πρώτος μεγάλος τίτλος του συλλόγου στα 86 χρόνια ιστορίας του. Φέτος τα πράγματα, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο και καθώς η Τουλούζ έχει και την πρόκληση του Europa League , δεν πάνε το ίδιο στρωτά και οι "βιολέτες" βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-6-4 . Η Τουλούζ πάντως, πριν τη διακοπή, έδειχνε ότι προσαρμόζεται σιγά σιγά στις νέες συνθήκες και έρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 3-2 επί της Λίβερπουλ για το Europa και, στο τελευταίο της ματς πριν 15 ημέρες, από το 1-1 εκτός έδρας με τη Λιλ.

Το διπλό παίζει σε τιμές ακόμη και πάνω από 7,00, που βέβαια βάσει βαθμολογίας δεν είναι τόσο παράλογες. Αλλά στη λογική ότι η Νις, με δεδομένο το στιλ παιχνιδιού της, είναι μια δυο… στραβοκλοτσιές μακριά από την γκέλα, αξίζει το ρίσκο του.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κάνει πραγματικά δυνατή σεζόν. Στο πρωτάθλημα βέβαια πληρώνει κάποιες μαζεμένες γκέλες στην αρχή και είναι στην 6η θέση, αλλά στο Champions League δίνει ρέστα, έχοντας ήδη προκριθεί σε όμιλο με Ίντερ, Μπενφίκα, Σάλτσμπουργκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεβίλλη, από την άλλη, δεν κάνει καλή σεζόν. Μόλις 14η στη βαθμολογία και 4η με 2 πόντους στο Champions League (με Άρσεναλ, Αϊντχόφεν, Λανς), σαφώς επιδόσεις που δεν ικανοποιούν την κάτοχο του Europa League. Κι όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η Σεβίλλη προχώρησε ήδη σε αλλαγή προπονητή, αντικαθιστώντας πριν από έναν μήνα τον Μεντιλίμπαρ με τον Ντιέγκο Αλόνσο. O 48χρονος Ουρουγουανός μετρά τέσσερις ισοπαλίες στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που έχει καθίσει στον πάγκο των Σεβιγιάνων (με Ρεάλ, Κάδιθ, Θέλτα και Μπέτις) και φυσικά περίμενε πώς και πώς το δεκαπενθήμερο της διακοπής, ώστε να μπορέσει να δουλέψει και να οργανώσει τη νέα του ομάδα.

Για προφανείς λόγους, η πρώτη αγωνιστική μετά από διακοπή των εθνικών ομάδων είναι πάντα επίφοβη για κάπως… παράξενα αποτελέσματα και με το διπλό να αγγίζει το 5,00 έχει λογική να κυνηγήσουμε ότι η Σεβίλλη θα εμφανιστεί σήμερα πιο κοντά στα γνωστά της στάνταρ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις – Τουλούζ: 2 DNB (απόδοση 5.50), 14:00
  • Σοσιεδάδ – Σεβίλλη: 2 DNB (απόδοση 3.50), 17:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ