TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αντιδρά με γκολ η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, στοίχημα στο 2.10

Ο Αμπέιλ Φερέιρα στο Recopa Sudamericana πανηγυρίζει τον τίτλο κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε
Ο Αμπέιλ Φερέιρα στο Recopa Sudamericana © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores η Παλμέιρας φιλοξενεί στο ουδέτερο Μορουμπί τη Σέρο Πορτένιο με μόνο στόχο μια νίκη-αντίδραση.

Δεύτερη πράξη των ομίλων στο Copa Libertadores και η πάντα υπολογίσιμη Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα που έχει δυναμώσει κατά πολύ από τη στιγμή που ανέλαβε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κοντράρεται στο ουδέτερο Μορουμπί με τη Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη. Η αναμέτρηση γίνεται μεν στο Σάο Πάουλο, αλλά όχι στη φυσική έδρα της Βερντάο, καθώς εκεί θα διεξαχθεί συναυλία από τους Deep Purple και τους Saxon.

Στην πρεμιέρα και στο υψόμετρο της Παζ την πάτησε η βραζιλιάνικη ομάδα όπου γνώρισε και την ήττα με 3-1 από την Μπολίβαρ. Ο Φερέιρα προσπάθησε να παίξει με φουλ ρεζέρβες και δεν του βγήκε το πλάνο όπως θα ήθελε. Δεν χάθηκε όμως και κάτι.

Στο Παουλίστα ήταν άψογη, το Supercopa do Brasil κατέκτησε επίσης και έχει μπει άλλη μια σεζόν δυνατά. Στην πρεμιέρα του Brasileirao έκανε υποτονική εμφάνιση βέβαια απέναντι στην Κουιαμπά, έκανε φάσεις, αλλά δεν το τελείωσε τόσο εύκολα και άνετα το ματς, όπως και να έχει το τρίποντο με το ψυχοβγαλτικό 2-1 ήρθε. Έχει κάμποσες απουσίες για απόψε, αλλά η τριπλέτα στην επίθεση με τους Ντουντού, Έντρικ και Λόπες είναι ικανή για όλα.

Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Σέρο Πορτένιο και από εκείνο το βαρύ 5-0 από τη Λιμπερτάδ στο Απερτούρα. Στην πρεμιέρα των ομίλων κέρδισε την Μπαρσελόνα από το Εκουαδόρ με την οποία θα δώσει και τη μεγαλύτερη μάχη για την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού. Αρκετά οριακό ματς, ισορροπημένο, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Είχε πιο καθαρό μυαλό και πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 (28’ πέναλτι, 73’ - 70’). Στο πρωτάθλημα έπαιξε με αλλαγές κόντρα στην Σπορτίβο Τρινιντένσε και επικράτησε 3-2. Στο Απερτούρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Λιμπερτάδ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καλή, χρυσή η Σέρο Πορτένιο, αλλά όπως γίνεται με τις περισσότερες ομάδες από την Παραγουάη όταν πατάνε βραζιλιάνικο έδαφος αποκτούν κόμπλεξ κατωτερότητας. Η Παλμέιρας θα πάει με καλύτερη σύνθεση απόψε, πιο σοβαρή και συγκεντρωμένη. Θέλει να αντιδράσει, έχει ποιοτικές μονάδες και έναν προπονητή που ξέρει πώς να τους γυρίζει τον διακόπτη. Στο 2.10 το combo 1 & over 2,5. Οι δυο τους συναντήθηκαν πέρσι στα νοκ άουτ, στη φάση των 16 με την Παλμέιρας να κερδίζει 5-0 εντός και 3-0 εκτός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Σέρο Πορτένιο: 1 & over 2,5 (απόδοση 2.10), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ