BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανοιξιάτικη κουβέντα, ανοιξιάτικα σημεία

Ο Αντρέ Χόφμαν της Φορτούνα Ντίσελντορφ πανηγυρίζει γκολ
Ο Αντρέ Χόφμαν της Φορτούνα Ντίσελντορφ © 2022 MARTIN MEISSNER, POOL/ASSOCIATED PRESS

Μια φιλία προπονητών που κρατάει χρόνια και μια ισοπαλία που βολεύει και τους δύο, στο σημερινό μικροσκόπιο του BetMarket.gr

Στην τελική ευθεία τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πάντα τέτοια εποχή γίνεται μια αναπροσαρμογή στον τρόπο μελέτης των παικτών του στοιχήματος. Το κίνητρο και οι βαθμολογικές ανάγκες επηρεάζουν πάρα πολύ τις προσφερόμενες αποδόσεις, δημιουργώντας διαφορετικά δεδομένα. Βέβαια το ότι κάποιος έχει ανάγκη δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα κερδίσει, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χωρούν τέτοιες υποθέσεις.

Δύο τέτοιες θα παρουσιάσουμε σήμερα στη στήλη, μακριά από τη λάμψη των μεγάλων πρωταθλημάτων, εξετάζοντας μια δυάδα… ανοιξιάτικων επιλογών από Β’ Γερμανίας και Β’ Γαλλίας.

Αρχίζοντας με τη μικρή Bundesliga, η στάση θα γίνει στην αναμέτρηση Αννόβερο - Φορτούνα Ντίσελντορφ (14:30 LIVE από το SPORT24). Δύο ομάδες με πρόσφατη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, σε μια σεζόν που απέτυχαν να προσεγγίσουν τις θέσεις ανόδου και θέλουν να τελειώσει χωρίς άλλους μπελάδες. Με 35 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 36 οι φιλοξενούμενοι, είναι στο +7 και +8 αντίστοιχα από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού. Μια ισοπαλία στο μεταξύ τους μοιάζει απολύτως βολική, καθώς προσθέτει άλλο έναν βαθμό για την παραμονή μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Στη Β’ Γαλλίας, Νιμ - Σοσό (20:00, LIVE από το SPORT24), με τους δύο προπονητές να ανταλλάσσουν συχνά καλά λόγια ο ένας για τον άλλο. O Nικολάς Ουζάι, τεχνικός των γηπεδούχων και ο Ομαρ Νταφ, κόουτς της Σοσό, έγιναν καλοί φίλοι όταν πήραν ταυτόχρονα το δίπλωμα του προπονητή. Στον γαλλικό Τύπο κυκλοφορούν πολλές όμορφες δηλώσεις του ενός για τον άλλο και το πόσο ταίριαξαν ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου από τότε.

Επίσης κυκλοφορεί και μια φωτογραφία με θερμό εναγκαλισμό, μετά το 0-0 του Απριλίου του 2019 στο Σατορού - Σοσό, όταν ο Ουζάι ήταν προπονητής της Σατορού και ο Νταφ οδηγούσε τη Σοσό στην παραμονή στη Ligue 2 χάρη στον βαθμό που πήρε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την επόμενη σεζόν είδαμε και μια ανατροπή 2 ημίχρονο-1 τελικό στο Σατορού - Σοσό και σήμερα οι δύο φίλοι θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, με τη Νιμ ουσιαστικά αδιάφορη και τη Σοσό να παλεύει για την άνοδο. Το διπλό ακολουθεί έντονα καθοδική πορεία, από το 2.70 που βρισκόταν όταν άνοιξαν οι αποδόσεις.

Σκέψη για το fun bet της ημέρας, η νίκη της Σοσό με ανατροπή του σκορ, σε αποδόσεις πάνω από 8 μονάδες!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αννόβερο - Φορτούνα Ντίσελντορφ: Χ (απόδοση 3.35), 14:30
  • Νιμ - Σοσό: 2 (απόδοση 2.20), 20:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ