ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανοιχτό ματς στο Άνφιλντ, με φαβορί το ντέρμπι του Εδιμβούργου

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι | 10 Φεβρουαρίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι | 10 Φεβρουαρίου 2024 @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Με φουλ αγωνιστική δράση σε Stoiximan Super League το πρόγραμμα της Τετάρτης, όπως και αναμετρήσεις σε Serie A, FA Cup και Σκωτία. Με τα δύο τελευταία θα ασχοληθούμε εδώ και πιο συγκεκριμένα με το Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον και το ντέρμπι του Εδιμβούργου, ανάμεσα σε Χαρτς και Χιμπέρνιαν.

Σε πρώτο πλάνο φυσικά το Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον για τους “16” του FA Cup. Τρελά είναι τα πανηγύρια στη Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Συγκλονιστικός ο τελικός με την Τσέλσι, βρήκε εν τέλει το γκολ νίκης στο 119’ (1-0) και ο Κλοπ χαρακτήρισε τον τίτλο αυτόν ως τον πολυτιμότερο της θητείας του στη Λίβερπουλ.

Τα προβλήματα τραυματισμών βέβαια είναι πάρα πολλά και η Σαουθάμπτον θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς οι Άγιοι, παραμένουν στο παιχνίδι της απευθείας ανόδου πάντως και υπάρχει ψυχραιμία. Ανοιχτό ματς αναμένεται, η Σαουθάμπτον, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Championship, σκοράρει για... πλάκα. Ας μην ξεχνάμε πως στον προηγούμενο γύρο η Λίβερπουλ δέχθηκε δύο γκολ από τη Νόριτς στο Άνφιλντ (5-2). Στο 1,75 το Goal/Goal & Over 2,5.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Χαρτς και Χιμπέρνιαν. Από βαριά ήττα η πρώτη στο 5-0 από τη Ρέιντζερς, είχε δεχθεί όλα τα γκολ μέχρι το 65’ και δεν έδειξε έτοιμη για το μέγεθος της πρόκλησης. Κατα τα άλλα, μετρούσε 8/8 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο ’24 και πραγματοποιεί μια απίθανη χρονιά, που την φέρνει με άνεση στην 3η θέση. Δεν έχασε από καμιά... τυχαία ομάδα επομένως και λογικά δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από τον διασυρμό στο Άιμπροξ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από την άλλη, μια Χιμπέρνιαν που βρήκε ανάσα με το 2-1 επί της Νταντί. Εξαιρετική η εμφάνισή της, ακόμα και έτσι όμως, χρειάστηκε ένα γκολ στο 81’ για να τα καταφέρει και απέδειξε ξανά πόσο ασταθές σύνολο είναι ψυχολογικά. Ακόμα εκτός 6άδας, υπάρχει πίεση σε παίκτες και Μοντγκόμερι. Στήριξη στο ποιοτικότερο σύνολο του ζευγαριού, η Χαρτς αν επιστρέψει άμεσα στα γνωστά της στάνταρ, έχει πολλές πιθανότητες για να επικρατήσει της μισητής αντιπάλου. Στο 1,90 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαρτς – Χιμπέρνιαν: 1 (απόδοση 1.90), 21:45
  • Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ