ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβασμένη η Σέλτικ, βοηθάει για το 2.15 η Μπόντο Γκλιμτ

Ο Γιοσίπ Γιουράνοβιτς της Σέλτικ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λεβερκούζεν
Ο Γιοσίπ Γιουράνοβιτς © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Με ανεβασμένο το ηθικό η Σέλτικ φιλοξενεί στη Γλασκώβη την πάντα αξιόμαχη Μπόντο Γκλιμτ. Ποντάρισμα στο 2.15.

Η Σέλτικ βρίσκει όλο και περισσότερο τον παλιό καλό εαυτό της. Ο Ποστέκογλου βήμα βήμα περνάει τη φιλοσοφία του και η ομάδα της Γλασκώβης θυμίζει κάτι από τα παλιά. Κανείς δεν θέλει να θυμάται την περσινή σεζόν που η ομάδα απογοήτευσε σε πολλές περιπτώσεις και έχασε με τα χέρια κάτω το πρωτάθλημα από τη Ρέιντζερς. Τα πράγματα έχουν επιστρέψει στη σωστή τους βάση. Η Σέλτικ κέρδισε στις αρχές του μήνα τη Ρέιντζερς εντός έδρας 3-0 κάνοντας κυριαρχική εμφάνιση και επαληθεύονται το ανέβασμα στο οποίο βρίσκεται. Η ομάδα του Ποστέκογλου μετράει εννιά σερί νίκες και πάει με το καλύτερο δυνατό ηθικό απόψε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, με το Σέλτικ Παρκ, τον Παράδεισο, όπως τον αποκαλύπτουν οι φίλοι της ομάδας να κοχλάζει. Το γήπεδο έλειψε στους φιλάθλους των Bhoys, αλλά και στους ίδιους του παίκτες, αφού η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική με τον κόσμο.

Η Μπόντο Γκλιμτ για πρώτη φορά ξεκινάει τόσο νωρίς την προετοιμασία της, δεν έχει συνηθίσει τέτοιο πρόγραμμα, το εγχώριο πρωτάθλημα κάνει σέντρα στις 13/03, είναι πολύς καιρός, έδωσε ορισμένα δυνατά φιλικά, ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι πρωταθλητές Δανίας απόψε (22:00 LIVE από το SPORT24 ). Προετοιμάστηκε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά εκ πρώτης όψεως φαντάζει αποδυναμωμένη στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Κνούτσεν παρέμεινε στον πάγκο παρά το εγχώριο ενδιαφέρον, αλλά και από την Premier League. Δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει τακτική, θα πάει για άλλη μια φορά με το 4-3-3.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόντο Γκλιμτ έχει διασκεδάσει τις εντυπώσεις ως τώρα με το ποδόσφαιρο που παίζει, επιδιώκει να παίξει επιθετικά και να κάνει φάσεις, δέχεται όμως. Δεν έχει συνάμα αγωνιστικό ρυθμό. Σε σύγκριση με τη Σέλτικ που σκοράρει ακατάπαυστα τελευταία και είναι στο καλύτερο δυνατό μομέντουμ μετά από καιρό και στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premiership Σκωτίας. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και over 2,5 στο 2.15 μπορεί να μπει στο παιχνίδι, αφού και ο Ποστέκογλου στο 4-0 με τη Ρέιθ Ρόβερς στο Κύπελλο έδωσε ανάσες σε σημαντικά γρανάζια του. Στο 1.40 γυροφέρνει ο άσος, δεν υπάρχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέλτικ - Μπόντο Γκλιμτ: Goal/Goal & over 2,5 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ