ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανεβαίνει το διπλό της Παλμέιρας

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στην Τσέλσι
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores η κάτοχος Παλμέιρας δοκιμάζεται στο Εκουαδόρ κόντρα στην Εμελέκ. Με ροτέισον θα παρατάξει την ομάδα του ο Αμπέλ Φερέιρα. Άνοδο καταγράφει η τιμή νίκης της Βερντάο. Ποντάρισμα στο 2.04.

Στο Εκουαδόρ δοκιμάζεται η back to back κάτοχος του Copa Libertadores Παλμέιρας για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του θεσμού που τίθεται αντιμέτωπη με την Εμελέκ (03:00 LIVE από το SPORT24 ). Ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στην οικονομία του ομίλου. Η Παλμέιρας έχει ξεκινήσει με 2/2 και με νίκη απόψε θα ξεφύγει στο +5 από τη δεύτερη Ντεπορτίβο Τάτσιρα που κέρδισε τα ξημερώματα την Πετρολέρο στη Βολιβία με 2-1. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτη, ενώ ο τρίτος του γκρουπ συνεχίζει στο Copa Sudamericana.

Ο Αμπέλ Φερέιρα διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο, η κατάκτηση του Copa Libertadores αποτελεί και φέτος βασικό στόχο, για την ώρα κάνει ορθολογικό ροτέισον στους ομίλους. Στο Παουλίστα ήταν εντυπωσιακή, ενώ σιγά σιγά η Βερντάο ανεβάζει το ρυθμό και στο Brasileirao. Στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς ήταν επιβλητική, έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών είχε και δοκάρια και πήρε μια άνετη νίκη με 3-0.

Η Εμελέκ είναι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά ως εκεί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Είναι αήττητη στα επτά τελευταία ματς με τέσσερις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό, όλες συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα, ενώ στο εντός 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Ντεπορτίβο Τάτσιρα δεν έθελξε, πιέστηκε αρκετά, ενώ ισοφάρισε με τυχερό τρόπο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα κάνει και απόψε ροτέισον, αλλά ποιοτικά είναι σαφέστατα ανώτερη η ομάδα του, ακόμα και με αλλαγές. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει τη Βερντάο, αναμενόμενη η άνοδος του διπλού. Από το 1.75 πλέον κυκλοφορεί στο 2.04 κατά μέσο όρο. Στις τιμές πάντως αυτές αξίζει το ρίσκο. Η γηπεδούχος δεν πείθει, την ώρα που η Παλμέιρας το 2022 είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστη. "Γυαλίζει" το μάτι της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εμελέκ - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 2.04), 03:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ