BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλο πρωτάθλημα... άλλο Κύπελλο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν © 2023 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Σε Ιταλία και Αγγλία βρίσκεται το σημερινό ενδιαφέρον στα προγνωστικά και προκύπτουν επιλογές σε αποδόσεις 1.82 και 2.10

Στις 22:00, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο για το Κύπελλο Ιταλίας.

Η Γιουβέντους είναι σε πολύ μεγάλο ντεφορμάρισμα και έχει μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία παιχνίδια της (1-4-4). Γενικότερα, από τη μέρα που έμεινε εκτός της μάχης του τίτλου στη Serie A, μπορούμε να πούμε πως σχεδόν… τα παράτησε. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για διάκριση φέτος είναι το Κύπελλο Ιταλίας. Οπότε, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο είναι στην έδρα της, θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Επιπλέον, πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του Βλάοβιτς.

Η Λάτσιο ξεκίνησε με το δεξί την εποχή Τούντορ και κέρδισε τη Γιουβέντους (1-0) για το πρωτάθλημα, με γκολ στις καθυστερήσεις. Στα θετικά, μπαίνει και η εξαιρετική παρουσία του Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Γενικότερα, στο παιχνίδι με τους «Μπιανκονέρι» για το πρωτάθλημα είχε την κατοχή και την ουσία. Στη σημερινή αναμέτρηση, εφόσον υπάρχει επαναληπτικός, θα είναι ευχαριστημένη με δύο αποτελέσματα.

Το σημερινό παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος, καθώς εδώ η Γιουβέντους παίζει τα ρέστα της. Οι Μπιανκονέρι έχουν παίκτες με ποιότητα και θέλουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης σήμερα. Συνεπώς, πάμε στον άσο, που είναι σε απόδοση 1.82.

Συνεχίζουμε στην Premier League και το παιχνίδι Γουέστ Χαμ - Τότεναμ (22:15)

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουέστ Χαμ έρχεται από ήττα στην έδρα της Νιούκαστλ (4-3) κι έτσι έσπασε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που είχε χτίσει νωρίτερα στο πρωτάθλημα. Συνολικά, είναι ομάδα με εξαιρετική επίθεση και έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, όμως αμυντικά δεν έχει καλή απόδοση.

Η Τότεναμ κέρδισε τη Λούτον (2-1) κι έχει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να φτάσει στην τέταρτη θέση και να συνεχίσει ζεστά τη μάχη της για το Champions League. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επιθετικά είναι πολύ αποτελεσματική, όμως τα αμυντικά της θέματα της έχουν κοστίσει.

Γκολ και… θέαμα περιμένουμε από την αναμέτρηση, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες με εξαιρετικές επιθέσεις. Οπότε, επιλέγουμε το combo Goal/Goal & Over 3.5, που είναι σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Λάτσιο: 1 (απόδοση 1.82), 22:00
  • Γουεστ Χαμ – Τότεναμ: Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.10), 22:15

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ