ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη ιστορία τα εντός για τη Λανούς, ποντάρισμα στο 1.87

Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς πανηγυρίζει γκολ στο Copa Sudamericana
Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Λανούς φιλοξενεί τη Σαρμιέντο, η οποία είναι ανεβασμένη προερχόμενη από σημαντικη νίκη. Με μια σημαντική απουσία η οικοδέσποινα που κυνηγάει την άνοδο στη βαθμολογία.

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον στη Liga Profesional της Αργεντινής και για τη 13η αγωνιστική η Λανούς φιλοξενει τη Σαρμιέντο με μόνο στόχο τη νίκη και να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ξεκίνησε κάπως νωθρα η ομάδα του Κουδέλκα, αλλά η βελτίωση, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι είναι εμφανής στα πρόσφατα ματς.

Προέρχεται μετά από ένα χορταστικό 4-4 με τη Γοδόι Κρους εκτός έδρας, ροντέο ματς, ήταν αυτή που είχε κυρίως τον έλεγχο, είχε και προβάδισμα με 4-2, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφαρίστηκε. Τα 7/8 γκολ μπήκαν στο α’ μέρος πάντως. Προσπαθεί να ρολάρει τελευταία. Έχει μια σημαντική απουσία απόψε, τον πολύτιμο επιθετικό Ντε Λα Βέγκα, ο οποίος είναι εμπύρετος.

Η Σαρμιέντο δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και δεδομένα κατώτερη ποιοτικά ομάδα. Πήρε στο τελευταίο χρονικά ματς καλή νίκη κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί εντός έδρας με το οριακό 1-0. Πόνταρε στην έδρα της και της βγήκε, ενώ για άλλη μια αγωνιστική είχε παράπονα από τη διαιτησία. Εκτός οι καλοί χαφ Αριμέντι και Μάουρι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ένα κλικ τουλάχιστον πιο ποιοτική η Λανούς, βελτιωμένη στα τελευταία, έχει τη δύναμη της έδρας. Μετράει ρεκόρ 3-1-1 και στο σπίτι της έχει χάσει μόνο από την εντυπωσιακή Ρίβερ φέτος (0-2). Χωρίς νίκη στον δρόμο η Σαρμιέντο, εδώ και τέσσερα ματς (0-2-2) με ένα γκολ ενεργητικό στο διάστημα αυτό. Στο 1.87 ο άσος μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανούς - Σαρμιέντο: 1 (απόδοση 1.87), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ