TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αλλάζει τον Άγιαξ ο Φαν'τ Σχιπ

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ σε αναμέτρηση στο Europa League κόντρα στην Μπράιτον
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ © 2023 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με τρεις επιλογές από τα γήπεδα της Ευρώπης με αποδόσεις από 2.00 έως 3.00.

Ο Άγιαξ βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, ο Φαν'τ Σχιπ προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να δώσει στην ομάδα την δυναμική που της αρμόζει. Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, με το... καλημέρα ενέπνευσε τους παίκτες, ήρθαν δύο νίκες για το ολλανδικό πρωτάθλημα, έφυγε η μεγάλη πίεση.

Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον για το Europa League, αλλά στην παρούσα φάση η Ευρώπη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Σήμερα ο Αίαντας φιλοξενείται από την Αλμίρε Σίτι, μια ομάδα με την οποία οι σχέσεις είναι καλές και στο παρελθόν την έχει τροφοδοτήσει αρκετά με ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νωθρά, αλλά πλέον έχουν βρει ρυθμό, σκοράρουν, παίρνουν αποτελέσματα.

Το... κατηφορικό Βίλα Παρκ

Η Άστον Βίλα επιδεικνύει μια εντυπωσιακή συμπεριφορά μπροστά στο κοινό της, μετράει 12 σερί νίκες για την Premier League, βάζει μεγάλη πίεση σε όλες τις ομάδες, την Πέμπτη έκανε την ανατροπή κόντρα στην Άλκμααρ, προχωράει με τον ίδιο τρόπο και στην Ευρώπη.

Η Φούλαμ είναι ένα... σκαλί κάτω σε σχέση με πέρυσι, παίζει κλειστά και όσο αυτό της βγαίνει, βρίσκεται μέσα στα ματς, αν βρεθεί πίσω στο σκορ δύσκολα το... γυρίζει. Θα πάει με αμυντική προσέγγιση στο Βίλα Παρκ θα περιμένει στις στιγμές της, δεν την ευνοεί ο πολύ γρήγορος ρυθμός θα προσπαθήσει να τον ρίξει.

Πάει χαρούμενη στην διακοπή η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει να κάνει τη διαφορά σε Γερμανία και Ευρώπη, ακόμη και σε μέρες που δεν χρειάζεται να... φορτσάρει, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, φθάνει στο ζητούμενο, αυτό έκανε και την Πέμπτη στο εκτός έδρας με την Καραμπάγκ, νίκησε στο τέλος, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Σήμερα φιλοξενεί την Ουνιόν, η οποία την Τετάρτη πήρε ισοπαλία από την Νάπολι στο Μαραντόνα και έδωσε τέλος στο σερί των 12 ηττών, γλίτωσε πάντως σε αρκετές περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν 3 γκολ ανά ματς, έχουν πολλούς τρόπους ανάπτυξης, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η κούραση από τα πολλά ματς, αλλά ακολουθεί διακοπή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα πάμε με το... μομέντουμ του Άγιαξ, η ανάγκη για νίκη είναι μεγάλη, οι γηπεδούχοι έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους, αλλά έχουν και συγκεκριμένο... ταβάνι, μπορούν πάντως να σκοράρουν.

Η Άστον Βίλα δεν χαρίζεται στο Βίλα Παρκ θα μπει ξανά με το πόδι στο... γκάζι, η Φούλαμ θα αμυνθεί, δεν θέλει τρελό ρυθμό στο ματς, θα πάμε με προσεκτική προσέγγιση κι εμείς 2-3 γκολ.

Για την Λεβερκούζεν συνεχίζω να λέω αυτό που η ίδια δείχνει μέσα στο γήπεδο, είναι η καλύτερη γερμανική ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω πως θα την σταματήσει η Ουνιόν, η οποία ωστόσο ένα γκολ από στατική φάση μπορεί να το βρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμίρε Σίτι – Άγιαξ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.88), 15:30
  • Άστον Βίλα – Φούλαμ: 2-3 γκολ (2.00), 16:00
  • Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερολίνου: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 16:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ