ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αγριεμένη η Ρόμα, με δυνατή προϊστορία στην Πορτογαλία η Ρέιντζερς

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00+ από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Επτά αναμετρήσεις του Europa League περιλαμβάνει το κουπόνι της Πέμπτης, έγινε χθες (Τετάρτη) το Σπόρτινγκ – Αταλάντα (1-1). Με ένα σημείο και μια διπλή ευκαιρία θα ασχοληθούμε, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Ρόμα – Μπράιτον. Από το καλό στο καλύτερο οι τζαλορόσι, οι οποίοι τρέχουν σερί 6-2-1 σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που ανέλαβε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Με ανανεωμένο στιλ πια, φουλ επιθετική, χαρακτηριστικό το πιο πρόσφατο 4-1 στην έδρα της Μόντσα.

Από την άλλη μια Μπράιτον που δεν θυμίζει σε τίποτα το σύνολο των πρώτων μηνών της σεζόν. Πονοκέφαλος οι απουσίες και πάλι όμως δεν δικαιολογείται το γεγονός πως δεν έχει βρει σκορ σε πέντε από τα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφερθεί πως πριν το σερί αυτό, σκόραρε για 32 συνεχόμενα παιχνίδια! Ενδεικτική της κατάστασής της η ήττα με 3-0 στην έδρα της Φούλαμ. Πάμε με τον άσο στο 2,15.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει το Μπενφίκα – Ρέιντζερς. Από βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο προέρχεται η πρώτη (5-0), είχε προηγηθεί και η ήττα με 1-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ σε πρώτο ημιτελικό στο Kύπελλο. Αήττητο σερί 22 αγώνων έτρεχε πριν τα δύο αυτά αποτελέσματα, γεννιέται πίεση όμως πλέον και γενικότερα η ευρωπαϊκή της εικόνα φέτος δεν είναι τόσο πειστική. Κόντρα στην Τουλούζ για παράδειγμα στους «32», δεινοπάθησε για να προκριθεί (2-1, 0-0).

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε καλό φεγγάρι η Ρέιντζερς παρά την ήττα-σοκ από τη Μάδεργουελ (1-2) στο πρωτάθλημα, ήταν μόλις η 2η στη θητεία του Φιλίπ Κλεμάν στον πάγκο της, από τα μέσα Οκτωβρίου δηλαδή. Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, χωρίς ενδιάμεσο γύρο συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και κουβαλά εξαιρετική προϊστορία κόντρα σε ομάδες από την Πορτογαλία (11-7-4, μία ήττα στα τελευταία 15, τέσσερις σερί προκρίσεις). Κλικ στα δεξιά, αξίζει η διπλή ευκαιρία της Ρέιντζερς στο 2,40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Μπράιτον: 1 (απόδοση 2.15), 19:45
  • Μπενφίκα – Ρέιντζερς: Χ2 (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ