BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος Αγγλική τριάδα με φαβορί και κίνητρο

Arsenal's manager Mikel Arteta, right, and Arsenal's Ben White, left, during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham at Emirates stadium in London, England, Thursday, Dec. 28, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Μικέλ Αρτέτα @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Αφήνουμε πίσω μας τα μπρέικ αλλά και τα κύπελλα, η Premier League μπαίνει ξανά στις ράγες και μεσοβδόμαδα έχουμε μια ως και ιδιαίτερα δυνατή εμβόλιμη αγωνιστική.

Πρώτη στάση στο Νότιγχαμ – Άρσεναλ. Η Άρσεναλ μπήκε από το μπρέικ με μια δυνατή 5άρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, είχαν προηγηθεί δυο κολλητές ήττες που προφανώς έφεραν σκιές προβληματισμού και πλέον επικεντρώνεται στο πως θα καλύψει πια αυτό το -5 από την κορυφή. Σημαντικά όλα τα εκτός με ομάδες που βρίσκονται στο επίπεδο της Νότιγχαμ, υπάρχει ξεκάθαρη ποιοτική διαφορά, με τη Νότιγχαμ πάντως πιο πληθωρική στα γκολ από τότε που ανέλαβε ο Νούνο, στα 4 ματς με τον Πορτογάλο έχουν σημειωθεί 17 γκολ (9 υπέρ, 8 κατά). Στο 3,10 το διπλό με G/G.

Αμφίρροπο ματς το Φούλαμ – Έβερτον. Από επιεικώς απογοητευτική εβδομάδα η Φούλαμ. Πρώτα το 1-1 με τη Λίβερπουλ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ και ο αποκλεισμός, στη συνέχεια το 0-2 (εντός) από τη Νιούκαστλ στο κύπελλο. Η Έβερτον παίζει και με το νόμο για τη ζωή της, μαζεμένη εκτός με πέντε διπλά στα οκτώ τελευταία εκτός, Παράλληλα μετράει 3-3-1 στα τελευταία εκτός με τη Φούλαμ, ενώ κέρδισε τα 3 από τα τέσσερα φετινά της στο Λονδίνο. Το διπλό σε dnb στο 2,10.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Υπάρχουν και κάποια εξ αναβολής στην Τσάμπιονσιπ, μένουμε στο Κόβεντρι – Μπρίστολ Σίτι. Η Κόβεντρι τρέχει ένα διόλου τυχαίο 6-3-0 που την έχει βάλει σε θέσεις πλέι οφ, πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με εξαιρετικό μομέντουμ και την πολυτέλεια του να δώσει περισσότερες ανάσες σε βασικούς παίκτες της στο κύπελλο. Δίκαιο φαβορί ο άσος στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ - Άρσεναλ: 2 & G/G (απόδοση 3.10), 21:30
  • Φούλαμ - Έβερτον: 2 DNB (απόδοση 2.10), 21:45
  • Κόβεντρι – Μπρίστολ Σίτι: 1 (απόδοση 1.85) 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ