ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: 10 χωρίς νίκη η Χέλσινγκμποργκ, 7/7 G/G η Χάκεν

Μπάλα της Super League
Μπάλα της Super League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις δύο αναμετρήσεις του σουηδικού πρωταθλήματος, που μπορούν να δώσουν μία δυάδα κοντά σε αποδόσεις τετραπλασιασμού.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Η Βάρμπεργκ υποδέχεται την ουραγό Χέλσινγκμποργκ και θεωρητικά έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, δηλαδή τις τελευταίες τρεις θέσεις.

Η ιστορική Χέλσινγκμποργκ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού μετά από 14 αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη κι αυτή τον περασμένο Απρίλιου. Έκτοτε το σερί της είναι 0-3-7! Τελευταία ήττα το 0-2 από την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν την περασμένη Δευτέρα, όπου όλα είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, όταν και έμεινε με δέκα στο 38'.

Η Βάρμπεργκ υπέστη λογική ήττα με 3-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάλμε, ωστόσο μέσα στο σπίτι της είναι πολύ πιο ανταγωνιστική. Κέρδισε στα τελευταία δύο εκεί τόσο την Ντέγκερφορς, όσο και τη Βέρναμο, δύο δηλαδή άμεσους ανταγωνιστές για την παραμονή. Καλοπληρωμένος ο άσος σε τιμές άνω του 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Χάκεν δοκιμάζεται στην έδρα της Σούντσβαλ, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί σε μπαράζ.

Αντίθετα, η Χάκεν πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας με μόνο μία ήττα (8-4-1). Εκτός έδρας μάλιστα, είναι αήττητη (4-3-0) και έχει την καλύτερη συγκομιδή στη Αllsvenskan.

Αυτό πάντως που διακρίνει τα εκτός έδρας παιχνίδια της Χάκεν είναι το Goal/Goal. 7/7 μετράει μέχρι στιγμής, έχοντας δεχθεί γκολ ακόμη και από τις ουραγούς Ντέγκερφορς και Χέλσινγκμποργκ. Η Σούντσβαλ στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της έβαλε από δύο γκολ κόντρα σε Ντέγκερφορς, Μιέλμπι, Τζουργκάρντεν και Μάλμε! Απολύτως λογική σκέψη το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2,5 στο 1.75. Σε δυάδα με τον άσο της Βάρμπεργκ αγγίζουμε το 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάρμπεργκ – Χέλσινγκμποργκ: 1 (απόδοση 2.27), 20:00
  • Σούντσβαλ – Χάκεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ