ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά πόλο: Με όπλο την άμυνά της η Ελλάδα δίνει το 2.00

Ο Ιωάννης Φουντούλης με την εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Ιωάννης Φουντούλης με την εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2022 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, κόντρα στην Ιαπωνία.

Η Εθνική μας ομάδα στην υδατοσφαίριση ανδρών αντιμετωπίζει απόψε την Ιαπωνία, στο δεύτερο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου (20:30 ΕΡΤ2).

Ιαπωνία - Ελλάδα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε με ισοπαλία 8-8 απέναντι στην Κροατία τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έπαιξε ως ασημένια Ολυμπιονίκης στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και λίγο έλειψε να κερδίσει τους πανίσχυρους Κροάτες, κάτι που θα της έδινε καθαρό προβάδισμα για την πρώτη θέση του γκρουπ, που οδηγεί σε απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Πλέον, παίζει δυνατά το σενάριο η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας να κριθεί στη διαφορά τερμάτων, αν Ελλάδα και Κροατία επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και κερδίσουν τα επόμενα δύο παιχνίδια τους με Γερμανία και Ιαπωνία.

Εν ολίγοις, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη τώρα να ψάξει ευρείες νίκες κόντρα σε Ιαπωνία και Γερμανία για να καπαρώσει την πρώτη θέση και την παρουσία της στην οκτάδα. Σημειώνεται, ότι η Ιαπωνία κατάφερε στην πρεμιέρα να επικρατήσει με 12-11 της Γερμανίας και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση τουλάχιστον στα playoffs.

Γενικά, η Ιαπωνία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Προφανώς, η Εθνική μας είναι ποιοτικότερο σύνολο, ωστόσο το παιχνίδι απαιτεί σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Υπενθυμίζεται, ότι η Ελλάδα είχε κερδίσει πέρυσι με 10-9 τους Ιάπωνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χάρη σε ένα γκολ του Στέλιου Αργυρόπουλου 32 δεύτερα πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Βέβαια, σε εκείνο το παιχνίδι η Ιαπωνία είχε το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι που δεν ισχύει απόψε.

Από το 2016 και μετά, η Ελλάδα σε τέσσερις αγώνες με την Ιαπωνία έχει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 την έχει συντρίψει με 14-4. Οι μπουκ θεωρούν γκράντε φαβορί τη "γαλανόλευκη" προσφέροντας τη νίκη της μόλις στο 1.10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει το ενδεχόμενο η Ιαπωνία να σκοράρει κάτω από οκτώ γκολ, αφού το Under 8,5 προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού. Βασικό όπλο της Ελλάδας είναι η άμυνά της και από τη στιγμή που κράτησε στα οκτώ γκολ την πολύ πιο ποιοτική Κροατία, μπορεί να κρατήσει χαμηλά και την Ιαπωνία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιαπωνία – Ελλάδα: Ιαπωνία Under 8,5 γκολ (απόδοση 2.00), 20:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ