ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Υψηλό το line του Σιάκαμ κόντρα στους Μπακς, υπερασπίζονται το χάντικαπ οι Σπερς στο 1.65

Ο Πασκάλ Σιάκαμ σε φάση από αγώνα Γουόριορς - Ράπτορς τον Μάιο του 2021
Ο Πασκάλ Σιάκαμ σε φάση από αγώνα Γουόριορς - Ράπτορς τον Μάιο του 2021 Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Κρατούν χαμηλά οι φορμαρισμένοι Μπακς τον Πασκάλ Σιάκαμ, αναμένονται ανταγωνιστικοί οι Σπερς στο Πόρτλαντ, το οποίο θα παίξει χωρίς τον Ντέμιαν Λίλαρντ.

Το Μιλγουόκι (13-8) μετά δραματική νίκη (127-125) επί της Σάρλοτ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 40 πόντους και το καθοριστικό καλάθι δύο δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, δίνει τα ξημερώματα back to back παιχνίδι (03/12 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) στο Τορόντο (9-13). Το διπλό των Μπακς προσφέρεται στο 1.55 κατά μέσο όρο, ενώ η νίκη των Ράπτορς εντοπίζεται σε τιμές άνω του 2.50.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα μετρώντας οχτώ διαδοχικές νίκες. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η εικόνα των Ράπτορς, που έχουν εκτός τον πρώτο τους σκόρερ, Ανουνόμπι (20,1 πόντους) και έχουν γνωρίσει επτά ήττες στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους.

Η μεγαλύτερη βέβαια απογοήτευση για το Τορόντο είναι ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος αδυνατεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να εξελιχθεί σε έναν παίκτη ηγέτη για τους Καναδούς. Ο Σιάκαμ δεν αγωνίστηκε καθόλου τον Οκτώβριο λόγω τραυματισμού και ξεκίνησε να παίζει φέτος με τους Ράπτορς από τις 7 Νοεμβρίου.

Σε 11 εμφανίσεις του μέχρι στιγμής έχει 17,9 πόντους κατά μέσο όρο με 32,6% από το τρίποντο. Ξεπέρασε τους 20 μόνο τρεις φορές, ενώ στην καριέρα του έχει μόλις 15,6 πόντους απέναντι στο Μιλγουόκι, το οποίο στο τρέχον σερί των οχτώ νικών, έχει το κορυφαίο defensive rating στο ΝΒΑ.

Με αυτά τα δεδομένα, μάλλον έχει βγει ψηλά το line πόντων του Σιάκαμ, με το under 20,5 στο 1.85 να αποτελεί επιλογή.

Πόρτλαντ - Σαν Αντόνιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αργότερα το Πόρτλαντ (11-11) υποδέχεται το Σαν Αντόνιο (6-13) και προσφέρεται φαβορί στο 1.50 κατά μέσο όρο (03/12 05:00, Live από το SPORT24). Οι Σπερς για πρώτη φορά φέτος προέρχονται από δύο σερί νίκες, αφού κέρδισαν διαδοχικά στην έδρα τους, τόσο τους Σέλτικς όσο και τους Γουίζαρντς.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο άσος των Μπλέιζερς κόντρα στους Σπερς δεν θα έδινε πάνω από 1.25, δεδομένου ότι η ομάδα του Τσόνσι Μπίλαπς είναι εξαιρετική εντός έδρας και έχει ρεκόρ 10-1. Ωστόσο, τα ξημερώματα οι Μπλέιζερς θα αγωνιστούν χωρίς τον σούπερ σταρ τους, Ντέμιαν Λίλαρντ (21,5 πόντους), ο οποίος είναι τραυματίας, όπως επίσης και χωρίς τον χρήσιμο σμολ-φόργουορντ Νασίρ Λιτλ (8,3 πόντοι). Εξάλλου, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τρίτου σκόρερ του Πόρτλαντ, Νόρμαν Πάουελ (16,9 πόντοι).

Με τους Μπλέιζερς λοιπόν short-handed δεν αποκλείεται το Σαν Αντόνιο να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστικό στο Moda Center. Το Πόρτλαντ άλλωστε παίζει κάκιστη άμυνα και βασίζεται αποκλειστικά στην επίθεσή του, ωστόσο χωρίς τον Λίλαρντ στο παρκέ, δεν θα είναι εύκολο να σκοράρει όλο το βράδυ μόνος του ο ΜακΚόλουμ. Στο 1.65 να υπερασπιστούν τα "σπιρούνια" του Γκρεγκ Πόποβιτς ένα χάντικαπ 7,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορόντο - Μιλγουόκι: Σιακάμ Under 20,5 πόντους (απόδοση 1.85), 02:30
  • Πόρτλαντ - Σαν Αντόνιο: 2 +7,5 (απόδοση 1.65), 05:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ