ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: "Τρομάζει" η φόρμα του Μαϊάμι για το 1.60

Ο Τάιλερ Χίρο με τον Κάιλ Λόουρι σε ματς των Μαϊάμι Χιτ
Ο Τάιλερ Χίρο με τον Κάιλ Λόουρι © 2021 MARTA LAVANDIER/ASSOCIATED PRESS

Σε εκπληκτική φόρμα το Μαϊάμι, υποδέχεται τα ξημερώματα τη Βοστώνη και στοχεύει στην έκτη σερί νίκη του.

Το Μαϊάμι στο ξεκίνημα της σεζόν εντυπωσιάζει με ρεκόρ 6-1 και διαδοχικές επιβλητικές νίκες. Οι Χιτ έχουν το κορυφαίο defensive (98,6 πόντοι) και offensive rate (115,4 πόντοι) στο ΝΒΑ και στέλνουν το μήνυμα με το καλημέρα ότι φέτος έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν πολύ μακριά.

Οι προσθήκες των Λάουρι και Τάκερ έχουν άμεσα αφομοιωθεί στο σύστημα του Σπόελστρα, ο Αντεμπάγιο κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος, ο Μπάτλερ παίζει άριστα τον ρόλο του leader και ο Χίρο εξελίσσεται φέτος στον καλύτερο έκτο παίκτη του ΝΒΑ. Οι 157 πόντοι που έχει πετύχει ο τριτοετής γκαρντ στα πρώτα επτά ματς της σεζόν, ερχόμενος από τον πάγκο, είναι ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ για αναπληρωματικό παίκτη!

Προβληματίζουν οι Σέλτικς

Στον αντίποδα, οι Σέλτικς με ρεκόρ 3-5 είναι φανερό ότι δεν έχουν βρει ακόμη το ρυθμό τους. Προς το παρόν η Βοστώνη παίζει κακό μπάσκετ, με κακό spacing. Η επίθεσή της είναι στατική και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ένας με ένα των Τέιτουμ και Μπράουν, οι οποίοι μοιραία παίρνουν πολλά contested σουτ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βοστώνη είναι μόλις η 21η επίθεση της λίγκας και στην τελευταία νίκη επί των αδύναμων Μάτζικ σημείωσε μόλις 92 πόντους, έχοντας απέναντί της τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του ΝΒΑ!

Με αυτήν την εικόνα και δεδομένου ότι δίνουν τα ξημερώματα back to back παιχνίδι (01:30 COSMOTE SPORT 4 HD, Live από το SPORT24) οι Σέλτικς δύσκολα θα έχουν τύχη απέναντι στο φορμαρισμένο Μαϊάμι, το οποίο όχι απλά νικάει αλλά συντρίβει τους αντιπάλους του! +42 με τους Μπακς, +17 με τους Μάτζικ, +13 με τους Νετς, +15 με τους Χόρνετς, +26 με τους Γκρίζλις και εσχάτως +15 με τους Μάβερικς.

Το βασικό χάντικαπ έχει βγει στους 6,5 πόντους και με βάση τα παραπάνω μοιάζει εφικτό για τους Χιτ. Με μεγαλύτερη ασφάλεια, ο άσος στο -3,5 προσφέρεται στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαϊάμι - Βοστώνη: 1 -3,5 (απόδοση 1.60), 01:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ