ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Το άλυτο πρόβλημα του Πόρτλαντ και η φορμαρισμένη Μινεσότα που δίνει το 1.78

Ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Ντ' Αντζελο Ράσελ κόντρα στους Φιλαντέλφεια Σίξερς
Ο Ντ' Αντζελο Ράσελ κόντρα στους Φιλαντέλφεια Σίξερς Ⓒ 2021 MAT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Η άμυνα των Χόρνετς που είναι ό,τι πρέπει για τον ΛαΒιν, το διαχρονικό πρόβλημα των Μπλέιζερς και οι φορμαρισμένοι Τίμπεργουλβς.

Το Σικάγο (13-8) υποδέχεται τη Σάρλοτ (13-9) και σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες είναι φαβορί στο 1.45 (03:00 Live από το SPORT24). Οι Μπουλς βέβαια κάνουν μία κοιλιά εσχάτως με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, χάνοντας από Πέισερς, Ρόκετς και Χιτ.

Οι Χόρνετς από την άλλη είναι η χαρά του ελεύθερου μπάσκετ. Είναι η κορυφαία επίθεση στο ΝΒΑ, σημειώνοντας 114,2 πόντους ανά ματς, την ίδια ώρα όμως έχουν και κάκιστο defensive rating δεχόμενοι 110,9 πόντους ανά 100 κατοχές.

Στο τελευταίο παιχνίδι τους, οι Μπουλς έχασαν στις λεπτομέρειες με τρεις πόντους από τους Χιτ. Ο ΝτεΡόζαν σημείωσε 28 πόντους, ο Καρούζο 22 και ο ΛαΒιν μόλις 16. Αν ο τελευταίος ήταν ελαφρώς καλύτερος, οι "ταύροι" πιθανότατα θα προστάτευαν την έδρα τους.

Αυτό ήταν μόλις το τρίτο ματς φέτος που ο ΛαΒιν έμεινε κάτω από τους 20 πόντους. Απέναντι τώρα στην… αεράμυνα των Χόρνετς αναμένεται να ξαναβρεί το χέρι του και να περάσει τους 20 πόντους, άλλωστε πρόκειται για παίκτη που σημειώνει 25,3 ανά παιχνίδι. Στο 1.85 το over 24,5 του ΛαΒιν, όριο το οποίο έχει υπερβεί φέτος 12 φορές, εκ των οποίων οι οχτώ τον Νοέμβριο.

Μινεσότα - Ιντιάνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μινεσότα (10-10) φιλοξενεί στο Target Center την Ιντιάνα (9-13) σε ένα παιχνίδι (03:00 Live από το SPORT24) που οι "λύκοι" προσφέρονται φαβορί στο 1.60.

Οι Τίμπεργουλβς διανύουν την καλύτερή τους φάση μέσα στη σεζόν με έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς. Προέρχονται μάλιστα από την επική νίκη μέσα στη Φιλαντέλφεια έπειτα από δύο παρατάσεις με την εκπληκτική εμφάνιση του Ντ’ Αντζελο Ράσελ, ο οποίος σημείωσε 35 πόντους.

Η νίκη των Γουλβς επί των Σίξερς αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία, διότι ο Καρλ Αντονι Τάουνς αποβλήθηκε στο φινάλε της κανονικής περιόδου με έξι φάουλ και δεν έπαιξε λεπτό στα δύο έξτρα πεντάλεπτα της παράτασης, ενώ για τη Φίλι αγωνίστηκε κανονικά σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Τζόελ Εμπίντ.

Λίγα πράγματα οι Πέισερς τα ξημερώματα κόντρα στους Μπακς έχασαν με 18 πόντους διαφορά και τώρα θα δώσουν back to back. Η φορμαρισμένη Μινεσότα στα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της έχει καλύψει ή υπερασπιστεί το βασικό χάντικαπ των μπουκ και ο άσος της στο 1.78 με -2,5 πόντους μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Γιούτα - Πόρτλαντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Καθαρό φαβορί θεωρούν οι μπουκ τη Γιούτα (13-7) κόντρα στο Πόρτλαντ (10-10) με τον άσο να προσφέρεται στο 1.30 κατά μέσο όρο (04:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι Μπλέιζερς συνεχίζουν να είναι απογοητευτικοί μακριά από το Πόρτλαντ έχοντας ρεκόρ 1-9 εκτός έδρας! Στα τελευταία δύο παιχνίδια τους έχασαν στο Σακραμέντο από τους μέτριους Κινγκς, παρότι θεωρούνταν φαβορί βάσει αποδόσεων και δυο μέρες μετά ηττήθηκαν με 15 πόντους διαφορά στο Σαν Φρανσίσκο από τους Γουόριορς.

Το διαχρονικό πρόβλημα του Πόρτλαντ είναι η άμυνά του και ο Τσόνσι Μπίλαπς δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης στο συγκεκριμένο τομέα. Οι Μπλέιζερς δέχονται 111,5 πόντους ανά 100 κατοχές, είναι δηλαδή η τρίτη χειρότερη άμυνα του ΝΒΑ.

Με αυτήν την άμυνα και τον Νόρμαν Πάουελ (16,9 πόντοι, 3ος σκόρερ του Πόρτλαντ) στα "πιτς" μοιάζει πολύ δύσκολο η ομάδα του Μπίλαπς να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Γιούτα, που έχει το κορυφαίο offensive rating (114,2) στη λίγκα!

Εν ολίγοις, οι Τζαζ υπερέχουν και στις δύο πλευρές του παρκέ, διαθέτουν πιο βαθύ πάγκο, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρές απουσίες, συνεπώς ο άσος στο -4,5 σε απόδοση 1.62 προκρίνεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σικάγο - Σάρλοτ: ΛαΒιν Over 24,5 πόντους (απόδοση 1.85), 03:00
  • Μινεσότα - Ιντιάνα: 1 -2,5 (απόδοση 1.78), 03:00
  • Γιούτα - Πόρτλαντ: 1 -4,5 (απόδοση 1.62), 04:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ