ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Στο δρόμο για το ρεκόρ το Φοίνιξ, συνεχίζει το σερί του το Μιλγουόκι στο 1.70

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σαρωτικός απέναντι στους Μάτζικ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σαρωτικός απέναντι στους Μάτζικ AP PHOTO/JEFFREY PHELPS

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών το ΝΒΑ επιστρέφει με 12 παιχνίδια και ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές.

Το εντυπωσιακό Φοίνιξ (15-3) δοκιμάζεται στο Madison Square Garden (02:00 Live από το SPORT24) κόντρα στη Νέα Υόρκη (10-8). Οι Σανς έχουν ρεκόρ 7-1 εκτός έδρας και τρέχουν σερί 14 νικών. Θέλουν δηλαδή άλλες τρεις νίκες για να ισοφαρίσουν το franchise record με τα 17 διαδοχικά νικηφόρα παιχνίδια.

Οι Νικς ξεκίνησαν ζεστοί τη σεζόν, όμως στα τελευταία 11 ματς έχουν κερδίσει μόνο τα τέσσερα. Είναι φανερό πλέον πως οι προσθήκες των Φουρνιέ και Κέμπα Ουόκερ, αρχίζουν να αλλοιώνουν το αμυντικό προφίλ της ομάδας. Οι Νικς επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σημειώνουν 13,8 τρίποντα ανά ματς, που είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση του ΝΒΑ.

Σε κάθε περίπτωση, η περιφέρεια της Νέας Υόρκης αναμένεται να τα βρει σκούρα απέναντι στον Ντέβιν Μπούκερ και τον αειθαλή Κρις Πολ, ειδικά μάλιστα αν λείψει ο Ντέρικ Ρόουζ, που είναι αμφίβολος. Το διπλό με -1,5 πόντο χάντικαπ στο 1.70, εναλλακτικά παίζεται και το over 10,5 τρίποντα των Σανς στο 1.65.

Ντένβερ - Μιλγουόκι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι πρωταθλητές Μπακς (11-8) έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να βρίσκουν τον εαυτό τους. Προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες, σκαρφάλωσαν στην έκτη θέση της Ανατολής και είναι θέμα χρόνου να πιάσουν και την τετράδα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η εικόνα των πληγωμένων Νάγκετς (9-9), που μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες, γνωρίζοντας στο τελευταίο τους ματς τη συντριβή στο Πόρτλαντ με 19 πόντους διαφορά. Το ματς με το Μιλγουόκι (04:00 Live από το SPORT24) θα ήταν δύσκολο ακόμη κι αν το Ντένβερ κατέβαινε πλήρες, τώρα όμως που λείπουν οι Μάρεϊ, Πόρτερ Τζούνιορ και Ντοζίερ, είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Χάιλαντ και είναι αβέβαιη η επάνοδος του Γιόκιτς, το πράγμα έχει ζορίσει υπερβολικά για την ομάδα του Μάικλ Μαλόουν.

Οι Μπακς έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αφού πέρα από τους συνήθεις υπόπτους Γιάννη, Μίντλετον και Χολιντέι, οι Πόρτις, Γκρέισον Αλεν και Κόνατον, πραγματοποιούν φέτος την κορυφαία σεζόν της καριέρας τους με 15,7, 14,4 και 11,6 πόντους ανά παιχνίδι αντίστοιχα!

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι τα "ελάφια" θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία προσθέτοντας στο ενεργητικό τους ακόμη μία νίκη. Στο 1.70 το διπλό με -1,5 πόντο.

Γκόλντεν Στέιτ - Πόρτλαντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Chase Center οι φοβεροί και τρομεροί Γουόριορς (16-2) υποδέχονται (05:00 Live από το SPORT24) τους Μπλέιζερς (10-9). Το Γκόλντεν Στέιτ μετράει πέντε σερί νίκες και εννιά στα τελευταία δέκα παιχνίδια του.

Εντός έδρας η ομάδα του Στιβ Κερ έχει χάσει μόνο από το Μέμφις στην παράταση στις 28 Οκτωβρίου. Εκτοτε μετράει εννιά διαδοχικές νίκες, όλες με 13 πόντους διαφορά και πάνω!

Το Πόρτλαντ από την πλευρά του είναι ο ορισμός της διπρόσωπης ομάδας. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 9-1 και εκτός έδρας 1-8 (!) κερδίζοντας μόνο το… αστείο Χιούστον. Στο τελευταίο ματς έχασε στο Σακραμέντο από τους μέτριους Κινγκς.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Μπλέιζερς στα εννιά παιχνίδια τους φέτος εκτός έδρας, μόνο μία φορά κάλυψαν ή υπερασπίστηκαν το χάντικαπ που τους έδιναν οι μπουκ. Θα τα καταφέρουν τώρα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ; Μάλλον δύσκολο. Στους 5,5 πόντους το βασικό line, με μεγαλύτερη ασφάλεια ο άσος με -3,5 στο 1.65.

Οκλαχόμα - Ουάσινγκτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Οκλαχόμα, οι Θάντερ (6-12) φιλοξενούν (03:00 Live από το SPORT24) τους Γουίζαρντς (11-7). Η Ουάσινγκτον ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με ρεκόρ 10-3, όμως στα τελευταία πέντε ματς έχει πετύχει μόνο μία νίκη.

Τα ξημερώματα πάντως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στους αδύναμους Θάντερ, που μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες και έξι στα τελευταία επτά ματς. Η μοναδική νίκη τους σε αυτή την επτάδα αγώνων ήρθε απέναντι στη χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ, το Χιούστον. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ματς ήταν και το μοναδικό που η Οκλαχόμα ήταν το φαβορί στις στοιχηματικές αποδόσεις.

Με δεδομένο μάλιστα ότι οι γηπεδούχοι θα στερηθούν για τρίτο σερί ματς τον κορυφαίο τους παίκτη, Τζίλτζεους-Αλεξάντερ (20,4 πόντοι), το διπλό με -4,5 πόντους χάντικαπ στο 1.60 κρίνεται εφικτό.

Σάρλοτ - Μινεσότα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Διασκεδαστικό αναμένεται το ματς (02:00 Live από το SPORT24) της Σάρλοτ (12-8) κόντρα στη Μινεσότα (9-9). Πρόκειται για δύο φορμαρισμένες και ταλαντούχες ομάδες που τους αρέσει πολύ περισσότερο να τρέχουν το γήπεδο και να βγάζουν αιφνιδιασμούς, από το να παίζουν παιχνίδι μισού γηπέδου.

Και οι δύο πάνε τα παιχνίδια τους στις 100+ κατοχές και έχουν πολύ καλό offensive rating. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Τίμπεργουλβς προέρχονται από πέντε σερί νίκες σκοράροντας μίνιμουμ 107 πόντους.

Από την πλευρά τους οι Χόρνετς σκοράρουν 111,9 πόντους ανά ματς (4η καλύτερη επίδοση στο ΝΒΑ, έχουν κερδίσει έξι από τα τελευταία παιχνίδια τους και ειδικά στην έδρα τους (6-2 ρεκόρ) βγάζουν τρομερή ενέργεια. Στο 1.62 το over 219,5 για δύο ομάδες που περνούν εύκολα τους 100 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Φοίνιξ: 2 -1,5 (απόδοση 1.70), 02:00
  • Σάρλοτ – Μινεσότα: Over 219,5 (απόδοση 1.62), 02:00
  • Οκλαχόμα – Ουάσινγκτον: 2 -4,5 (απόδοση 1.60), 03:00
  • Ντένβερ – Μιλγουόκι: 2 -1,5 (απόδοση 1.70), 04:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Πόρτλαντ: 1 -3,5 (απόδοση 1.65), 05:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ